Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Visma scaneerin kuvan laatu

07-02-2017 2:58 pm tekijä Anonymous

Kuva on liian pieni, sitä ei saa zoomattua kuin lataamalla sen koneelle, pitäisi olla jo Netvisorissa mahdollisuus suurentaa kuvaa, koska on joskus kuitit ovat pitkiä eikä siitä silloin näy eri alvit kunnolla ja laatua voi muutenkin parantaa, käytössä on 16 megapixelin kamera, joten ei pitäisi olla kamerasta kiinni??


R

Rane Olsen

07-02-2017 3:12 pm tekijä Rane Olsen

Moi Timo,

Kun avaat sen Visma Scannerin pikkukuvan, niin klikkaa sitä hiiren oikealla korvalla ja avaa kuva uuteen välilehteen. Välilehdessä oleva kuva on alkuperäisessä koossa ja sen saa avattua hiirellä klikkaamalla 100% kokoon. Oheisessa kuvassa on servetin taustan pientä tekstiä ja se näkyy hyvin kun kuvan avaa uuteen välilehteen.

vismascanner.png

A

Anonymous

07-02-2017 4:07 pm tekijä Anonymous

Moi Rane,

avasin Mozillan Firefoxilla uuteen ikkunaan /This frame valinta)mutta kuva ei muuttunut mitenkään, ja ei saa isonnettua, sitten avasin sen valinnalla "View Image", niin tuli hieman isommaksi kylläkin, en ole vielä kaikkia ehtinyt testaamaan

R

Rane Olsen

07-02-2017 6:22 pm tekijä Rane Olsen

Moi Timo,

Nyt testasin tuota Firefoxilla, niin siinä ei olekaan tuota välilehti-vaihtoehtoa. Otin siitä sen näytä kuva / view image, mutta painoin ensin CTRL-napin pohjaan (Macissa CMD) ja sitten klikkasin sitä näytä kuva / view image -kohtaa ja kuva aukeaa suoraan uuteen välilehteen siihen viereen. Siitä sen voi suurentaa kun klikkaa hiirellä.

Näyttää tältä, jos kuva on suurempi kuin selainikkunassa on tilaa:

2017-02-07_18-21-50.png

A

Anonymous

22-02-2017 2:07 pm tekijä Anonymous

Voiko mobil scanneria kehittää siten, että rajaisi kuvasta ylimääräiset taustat pois? Tällöin suurentaisikin kuvan automaattisesti. Välillä kuvissa näkyy kahvikuppeja ja muuta ylimääräistä. Microsoft Lens -ohjelma osaa ainakin rajata ylimääräiset taustat reunoilta pois.

J

Jani Korhola

07-03-2018 10:43 am tekijä Jani Korhola

Hei Roni,

Visma Scannerissa on mahdollisuus rajata kuva. Itsekseen ohjelma ei tuota rajausta osaa tehdä.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar