Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Toimituspäivä/Tositepäivä ostolaskulla

08-11-2018 12:55 pm tekijä Anonymous

Toivoisin että ostolaskuilla olisi laskun päivämäärän lisäksi tositepäivä joka määräytyisi automaattisesti laskun rivitiedoista. Mikäli rivitiedoista puuttuisi tämä tieto, olisi laskun tositepäivä sama kuin laskun päivämäärä. 

 

Esimerkiksi: Lasku on päivätty 1.11.18 ja toimituspäivä on ollut 15.10.18. Ostolaskun tositepäiväksi määräytyisi 15.10.18. 

 

Tämä toiminto säästäisi huomattavasti vaivaa ja aikaa tilinpäätösaikaan. On tärkeää että ostot saadaan oikealle kuukaudella/vuodelle.

 

Baswaren ohjelmassa tämä oli toteutettu 


M

Maija Guzeev

Visma

08-11-2018 3:07 pm tekijä Maija Guzeev

Moi Belinda,

 

kiitos kehitysideasta! �� Saanko vielä muutaman täsmentävän kommentin?

1. Miten toivoisit tämän toimivan tilanteessa, jos laskuriveillä on useampi toimituspäivä? 
2. Entä jos joku lasku tulee sen verran myöhässä, että kausi, johon toimituspäivä osuu, on jo suljettu? Esimerkiksi tammikuun alussa tulee lasku, ja toimituspäivä oli joulukuun puolella. Joulukuun ALV-raportit ja tilipäätös ovat ja muodostettu.

A

Anonymous

08-11-2018 3:23 pm tekijä Anonymous

Tämä olisi varmaan kuulunut ideointi puolelle.

Tässä täsmentäviä vastauksia ��

 

1. On melko harvinaista että laskulla on useampi toimituspäivä. Mutta niissä tapauksissa toimituspäivä voisi olla se myöhempi, koska aiempi tomituspäivän kausi voisi olla huonolla tuurilla suljettuna Netvisorissa.

 

2. Mikäli lasku tulee sen verran myöhässä että toimitusajankohdan kausi on jo suljettu,  voisi toimituspäivä siirtyä järjestelmässä laskun päiväykselle.   

 

Näissä on oltava selkeä logiikka.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar