Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Hyvityslasku verkkolaskuna hylkääntyi?

28-06-2018 9:21 am tekijä Anonymous

Tein eilen hyvityslaskun ja lähetin sen verkkolaskuna uudessa myyntilaskunäkymässä. Tänään sain ilmoituksen että myyntilaskun lähetys verkkolaskuna epäonnistui. Ilmoitus oli tullut etusivulle.

Ensimmäistä kertaa tapahtui tämä ja kyseessä on vielä kaiken kukkuraksi hyvityslasku joka on jo kohdistettukin…

Hyvityslasku on tehty siis uudessa myyntilaskunäkymässä, vanhemmassa versiossa ei ole tapahtunut koskaan tälläistä. Samalle asiakkaalle tein tuon hyvityslaskun jälkeen uuden verkkolaskun ja se on kyllä mennyt perille, kun siitä ei ole ilmoitusta tullut.

Miten saan hyvityslaskun lähetettyä uudestaan asiakkaalle kun se on jo kohdistetttukin laskulle jota hyvitettiin?


R

Rane Olsen

Visma

28-06-2018 9:49 am tekijä Rane Olsen

Moi Minna,

Teen tästä tukitiketin, katsotaan asiaa tarkemmin.

R

Rane Olsen

Visma

28-06-2018 9:57 am tekijä Rane Olsen

Moi Minna,

Tässä on normaalista virheestä kyse, kun avaat sen linkin missä ilmoitetaan hylätystä laskusta, niin sitten sen laskun numeron oikealla puolella on punainen merkki jota painamalla saa virheen sisällön näkyviin.

2018-06-28_09-52-33.png

Kaikissa verkkolaskuissa pitää olla vähintään neljä pankkipäivää aikaa eräpäivään, muuten ne tulevat virheessä takaisin.

Peruuta ko. lasku tuosta samasta näkymästä, oikeasta reunasta, siellä on sininen nappi, avaa se ja valitse "Peruuta lasku".

Screen Shot 2018-06-28 at 9.55.19.png

Saman valikon toiminnolla sitten päivitä laskulle eräpäivä riittävän pitkälle tulevaisuuteen ja sitten voit lähettää sen uudelleen asiakkaalle.

Lähetys tehdään normaalisti Avoimet myyntilaskut -näkymästä, vasempaan reunaan rasti ja sitten viet laskun tulostukseen ja vaihdat siellä kanavaksi verkkolaskun ja lähetät sen verkkolaskuna sitten eteenpäin.

A

Anonymous

28-06-2018 10:14 am tekijä Anonymous

Kiitos nopeasta vastauksesta ja avusta, Smiley Happy

Kerkesimme jo tilitoimiston kanssa korjaamaan asian pelkästään päivittämällä eräpäivän ja lähettämällä laskun uudestaan.

Meillä tehdään harvoin noita hyvityslaskuja, joten ekaa kertaa törmäsin tähän, että eräpäivän pitää olla 4 pankkipv enemmän.

Olisi kyllä kiva jos ohjelma jotenkin herjaisi jo hyvityslaskua tehdessä tuosta eräpäivästä tai lisäisi jo valmiiksi ne pankkipv:t., Smiley Happy

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar