Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Miten poistaa maksuhuomatus Visma Duetosta?

29-05-2015 1:31 pm tekijä Anonymous

Tein maksuhuomautuksen, mutta vasta myöhemmin ymmärsin palvelun vaihtuneen, enkä halua käyttää Visma Dueton palvelua. Miten laskun saa palautettua "erääntynyt" -tilaan?


A

Anonymous

29-05-2015 4:36 pm tekijä Anonymous

Hei Suvi-Päivi,

Visma Dueton perintäpalvelun voi kytkeä pois päältä Sähköisten palvelukanavien asetuksista. Asetuksiin pääsee käyttäjä jolla on käyttäjähallitsijan (KH) rooli yrityksessä.

valikko.JPG

kanavat.JPG

Valitettavasti Visma Dueton perintäpalveluun siirrettyä laskua ei voi enää palauttaa "erääntynyt" -tilaan suoraan myyntireskontrasta, koska saatava on jo siirretty eteenpäin. Sinun kannattaa ensin olla yhteydessä Visma Dueton palvelunumeroon 02 4809 2500 tai sähköpostitse info@vismaduetto.fi saadaksesi perinnän keskeytettyä. Laskun palauttaminen takaisin "erääntynyt" -tilaan edellyttää teknisen tukemme toimia.

Visma Duetto - huomautuspalvelu ja perintäpalvelu – Netvisor tukiportaali

Perintätoimisto yli 20-vuoden kokemuksella - Visma Duetto Oy

A

Anonymous

04-06-2015 12:10 pm tekijä Anonymous

Kiitos vastauksesta!

Jostain syystä meidän pääkäyttäjällä ei näy nuo kaksi viimeistä saraketta eli "Avaa kanava" ja "Sulje kanava". Muuten näkymä on sama kuin esimerkissä. Mistähän tämä johtuu ja mitne ne saisi näkyviin?

R

Rane Olsen

Visma

04-06-2015 2:15 pm tekijä Rane Olsen

Moi Suvi-Päivi,

Duetton kanavan kohdalla näyttää olevan niin, että poistaminen täytyy tehdä meidän toimestamme. Kävin nyt passivoimassa ko. kanavan. Tuo edellä oleva kuva on Netvisor-admineiden näkymä, tavalliselle käyttäjälle ei näy noita kahta viimeistä saraketta lainkaan.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar