Starta ett nytt ämne
A

Annika Sihvo

Palkkojen hyväksyntä vain ao. esimiehelle

21-04-2020 1:45 pm tekijä Anonymous (Päivitetty 22-04-2020 tekijä Annika Sihvo)

Hei Virpi!

 

Palkkojen hyväksyntää varten on mahdollista luoda yrityshierarkia kohtaan Yritysvalikko (yrityksen nimi) > Yrityshierarkia > Lisää uusi hierarkia.

 

Tässä tarkempi käyttöohje, miten tuon luominen tapahtuu: Yrityshierarkiat 

 

Eli jos jokaiselle hyväksyjälle on tehty oma taso ja siihen tasoon on liitetty omat hyväksyttävät palkansaajat, ei kuvaamaasi tilannetta enää synny.

 

Jos tulee vielä kysyttävää, niin autamme mielellämme. Jos mahdollinen jatkokysymys koskee tiettyä yritystä, kannattaa laittaa meille viestiä osoitteeseen tuki.netvisor@visma.com, jotta viesti voi sisältää tarvittaessa tietoja, joista yritys/henkilöt voidaan yksilöidä.

 

Mukavaa kevättä!

1 kommentar

A

Anonymous

12-11-2021 7:40 pm tekijä Anonymous

Otimme juuri käyttöön palkkojen hyväksynnän. Tarkoituksena on, että palkat hyväksyy lähiesimies. Nyt myös toimitusjohtaja on saanut viestin hyväksyttävistä palkoista. Hänen näkymänsä järjestelmässä oli kuitenkin tyhjä, kun lähiesimies oli ehtinyt jo hyväksyä palkat. Saanko määriteltyä hyväksynnän niin, että kukin esimies saa vain omien suorien alaistensa palkat hyväksyttäväksi? Turhat viestit eivät ilahduta ketään vaan aiheuttavat vain turhaa hämmennystä. 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar