Laura Sainio

Muokattavat aloitusnäkymät - ensimmäinen vaihe on nyt julkaistu

23-02-2017 5:11 pm tekijä Laura Sainio

Hei!

Muokattavien aloitusnäkymien ensimmäinen vaihe on nyt julkaistu. Voit poistaa aloitusnäkymistä ne widgetit, joita et tarvitse. Voit myös palauttaa näkymät entiselleen painamalla 'Palauta näkymän oletusasetukset'. Seuraavissa viikkopäivityksissä julkaisemme lisää muokkausmahdollisuuksia, ja jatkossa voit lisätä ja siirtää widgettejä sekä kopioida muokkaamiesi aloitusnäkymien järjestyksen toiseen hallitsemaasi yritykseen.

HUOM! Toiminto vaatii joissain tapauksissa Internet-selaimen uudelleen käynnistämisen. Mikäli "Poista widget näkymästä"-painikkeet eivät näy, sammuta selain, ja kirjaudu uudelleen Netivisoriin.


A

Anonymous

27-02-2017 5:15 pm tekijä Anonymous

Hienoa työtä, oikeaan suuntaan ollaan menossa.

A

Anonymous

16-03-2017 9:21 am tekijä Anonymous

Onko muutokset käyttäjä- ja yrityskohtaisia? Eli tulevatko muutokset voimaan vain aktiivisena olevalle yritykselle ja ne näkyvät vain käyttäjälle joka muutoksen teki?

Laura Sainio

16-03-2017 12:16 pm tekijä Laura Sainio

Hei Markus!

Muutokset menevät juuri noin kuten kuvasit: ne ovat henkilökohtaisia ja yrityskohtaisia. Tulevaisuudessa tuodaan myös mahdollisuus kopioida asetuksia muihin yrityksiin, jottei niitä tarvitse naputella jokaiseen käyttämäänsä yritykseen erikseen.

Laura Sainio

08-06-2017 5:48 pm tekijä Laura Sainio

Hei!

Tiedoksenne, muokattavien aloitusnäkymien jatkot julkaistiin tänään:

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar