Laura Sainio

Viikkopäivitys 2.11.2017 - julkaisutiedote

02-11-2017 5:34 pm tekijä Laura Sainio

Viikkopäivityksessä julkaisimme seuraavat uudistukset ja parannukset:

Palkat

 • Palkkalaskelman esitystapa on uudistettu kattamaan palkkatodistuksen tarpeet koko vuoden ansioista. Jatkossa palkkalaskelmalla näytetään kaikki palkkalajit vuoden alusta alkaen, vaikka niitä ei olisi käytetty kyseisellä laskelmalla. Näin palkkalaskelmalla tulee näytetyksi koko vuoden ansiot palkkalajeittain avattuna.
 • "Maksettu lomapalkka" ja "Maksettu lomaraha" -palkkalajit ovat nyt mukana sekä Palkanlaskennan raporteissa  että 'Palkkakortit'-raportilla. Myös 'Vuoden alusta' -kenttä on mukana palkkalaskelmalla ko. palkkalajien osalta.
 • Palkansaajan tietojen raportointia on täydennetty koulutustiedoilla.
  • Lue lisää täältä:

Tuotteet ja varasto

 • Varastotapahtumien muodostuminen uusiutui. Jatkossa samankaltaiset varastotapahtumat menevät aina oman otsikon alle, ja kyseisen otsikon alle voi muodostaa vain otsikon mukaisia varastotapahtumia - esimerkiksi myyntilaskun vasrastotapahtumien otsikon alle voidaan jatkossa lisätä ainoastaan myynti-tyyppisiä varastotapahtumia.
  • Rajoite ei vielä nykyisellään koske tietojen tuontia eikä  ohjelmistorajapintaa.
 • Netvisorin tuotehallintaan on julkaistu varastosiirtotyökalu helpottamaan varastosiirtojen varastotapahtumien kirjausta.
 • Laajennetun tuotehallinnan "Näytä mallivariaatiot"-hakuehto korjattiin rajaamaan tuotelistauksen hakutulosta oikein.

Myynti

 • Korjasimme pyöristysongelman myyntilaskun laskukohtaisten laskentakohteiden asetuksesta. Ongelman seurauksena tietyissä tilanteissa käyttäjä ei päässyt tallentamaan laskentakohdejakoa, vaan sai virheellisesti virheilmoituksen 100% ylittymisestä.
  • Tämä päivitys julkaistiin jo 30.10.2017

Ohjelmistorajapinta

 • Korjasimme virheen, jonka vuoksi 'Open'-tilassa tuotujen myyntilaskujen tiliöinnit eivät tietyssä tilanteessa kunnioittaneet laskuriville annettua tiliöintiehdotusta.
  • Tämä päivitys julkaistiin jo 30.10.2017
 • Rajapinnan resurssin 'salespaymentlist.nv' rajaus "limitlinkedpayments" korjattiin rajaamaan tulosjoukkoa oikein myös massatiliöityjen suoritusten osalta.
  • Tämä päivitys julkaistiin jo 30.10.2017

A

Anonymous

03-11-2017 9:30 am tekijä Anonymous

Palkkalaskelman vuoden alusta kertymä ei huomioi kuluvan palkkakauden tietoja vuoden alusta kertymään mukaan. Tein uuden palkkalaskelman, jossa kertymät vuoden alusta joka palkkalajilla ovat täsmälleen samat kuin edellisellä laskelmalla.

A

Anonymous

03-11-2017 9:31 am tekijä Anonymous

Palkat

 • Palkkalaskelman esitystapa on uudistettu kattamaan palkkatodistuksen tarpeet koko vuoden ansioista. Jatkossa palkkalaskelmalla näytetään kaikki palkkalajit vuoden alusta alkaen, vaikka niitä ei olisi käytetty kyseisellä laskelmalla. Näin palkkalaskelmalla tulee näytetyksi koko vuoden ansiot palkkalajeittain avattuna.

Tämä ei toimi käytännössä!!!  Vuoden alusta summiin ei tule palkkajaksolla summat. Ja esimerkiksi, jos samalla palkkalajilla on kaksi eri tuntihintaa 10h*10€=100€ ja 10h*12€=120€-> Tulee palkkalaskelmalle: määrä sarake: kahdella rivillä 20h yksikköhinta: oikein palkkajaksolla: kahdella rivillä 220€. Sama tilanne kaikissa palkkalajeissa kilometrit yms. Eli palkkalaskelma tulostuu virheellisenä.

Tarvitaan pikainen korjaus, pitäisi saada laskelmat eteenpäin!

Tällä hetkellä myöskään palkkakortteja ei saa auki.

A

Anonymous

03-11-2017 10:17 am tekijä Anonymous

Hei,

Palkkalaskelman esitystapa on uudistettu kattamaan palkkatodistuksen tarpeet koko vuoden ansioista. Ei Hyvä!

Palkkatodistus ja palkkalaskelma on kaksi eri asiaa, joten näitä ei pidä yhdistää.

Maiju Soljasalo

03-11-2017 10:50 am tekijä Maiju Soljasalo

Hei Mervi ja Niina,

kiitos ilmoituksesta, palkanlaskennassa on tällä hetkellä häiriö, että palkkalaskelmille ei tulostu kumulatiiviset summat oikein. Myös palkkalaskelmalle tulostuvat yksikköhinnat näytetään pdf-tulosteessa mahdollisesti eri tavalla.

Asia on korjauksessa parhaillaan ja pyrimme saamaan palkkalaskelmien tulosteet takaisin kuntoon mahdollisimman pian.

A

Anonymous

03-11-2017 11:25 am tekijä Anonymous

Minäkään en pitänyt päivitystä kovin onnistuneena.

Palkkajakson tiedot ja tiedot vuoden alusta täytyisi laskelmalla olla ihan omina kokonaisuuksinaan.

Palkansaajat ovat varmasti ihmeissään, kun laskelmalla näkyy nyt joukossa rivejä palkkalajeista, joita ei ole ko. palkkakaudella maksettu.

Vaikeuttaa palkkalaskelman lukua.

S

Sini Alamäki

03-11-2017 1:05 pm tekijä Sini Alamäki

Palkkalaskelmien tehtyihin muutoksiin on tehty palautus eli laskelmat voidaan muodostaa kuten ennenkin. Muutos tullaan tuomaan hallitusti laskelmille vielä myöhemmin.

Pahoittelut ylimääräisestä vaivannäöstä ja mielipahasta.

A

Anonymous

07-11-2017 9:00 am tekijä Anonymous

Varastonhallinta menee nyt kyllä aina vain hankalammaksi!

Viimeisimmän päivityksen jälkeen valmistuskirjauksessa tarjoaa tapahtumatyypiksi "Inventointia", kuten aiemminkin, mutta valikosta puuttuu "Muuta tapahtumatyyppiä" eli nyt on muutettava tapahtumatyyppi joka riville yksitellen. Ei voi valita kaikkia rivejä ja muuttaa tapahtumaa yhdellä kertaa.

Toinen asia on, kun valmistamme tuotteita ja niitä valmistuu enemmän kuin täysi myyntierä. Tapanamme on ollut kirjata ensin koko määrä tuotantona ja vähentää sitten vajaa myyntierä markkinointitapahtumana, niin että varastoon menee täydet myyntierät, mutta raaka-aineista vähentyy todellinen käytetty määrä. Nyt tätä markkinointi-tapahtumaa ei pysty linkittämään oikeaan erään, vähentää sen automaattisesti vanhimmasta. Miten tämän kanssa tulisi toimia? Nykyisellään sekoittaa koko varaston eikä jäljitettävyys enää toimi.

Tuotehallintaa päivitettiin jo aiemmin, mutta ei ole onnistunut sekään. Tuoteryhmävalikko ei näy kokonaisuudessaan ja näkymää on vekslattava edestakaisin pienemmäksi ja takaisin suuremmaksi, että saat valikosta kaikki rivit näkyviin. Lisäksi tuotteet katoavat näkymästä, kun käyt tutkimassa jotain tuotetta ja palaat takaisin "etusivulle". Onneksi valinnat sentään pysyvät muistissa, että riittää "Päivitä näkymän" klikkaaminen, mutta turhauttavaa on sekin.

Minna Kuusela

08-11-2017 6:12 pm tekijä Minna Kuusela

Hei Suvi-Päivi,

Kiitos rakentavasta palautteesta. Pahoittelemme viimeaikaisista päivityksistä aiheutunutta vaivaa.

Viimeisimmän päivityksen yhteydessä tapahtumatyypin vaihtoon tarkoitettu massatyökalu poistui virheellisesti kaikilta tapahtumilta, ja tulemme palauttamaan sen valmistuskirjaukselle.

Teen näistä muista mainitsemistasi aiheista tukitiketin, ja olen sinuun sähköpostitse yhteydessä. Tarvitsemme vielä yksityiskohtaisempia tietoja asioiden selvittämiseksi ja korjaamiseksi.

Tuotelistauksen muutoksia tehtiin jotta saimme parannettua koko palvelun suorituskykyä ja yhdenmukaistettua käyttöliittymiä. Emme tietenkään halua tuottaa negatiivisia muutoksia vaan tarkoituksemme on aina kehittää parempia ratkaisuja ja parantaa erityisesti palvelun käytettävyyttä. Jatkossa tulemme kiinnittämään tähän entistä enemmän huomiota muun muassa keskustelemalla kattavammin tulevista tuotekehityssuunnitelmista asiakkaidemme kanssa.

Ystävällisin terveisin,

Minna Kuusela

Netvisor asiakaspalvelu

Laura Sainio

10-11-2017 9:34 am tekijä Laura Sainio

Hei Suvi-Päivi!

Kuittaus tuohon ensimmäiseen asiaan liittyen: nyt valmistuskirjaukselle on palautettu mahdollisuus vaihtaa tapahtumatyyppiä massana.

A

Anonymous

10-11-2017 3:22 pm tekijä Anonymous

ISO kiitos täältä meiltä ☺

Mukavaa viikonloppua!

Terveisin

Suvi-Päivi Kortesluoma

Linseed Oy

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar