Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Kirjanpidon raporttien hakuehdon muokkaus

10-09-2018 1:38 pm tekijä Anonymous

Hei

 

Kirjanpidon raportointiin hakuehdon muokkaus toiminto. Voisi olla oikeassa yläkulmassa pikalinkin tallennus toiminnon ylä- tai alapuolella. Nyt palattava takaisin selaimen paluupainikkeella, eikä aina saa ko. raportin hakuehtoja näkyville, josta hakuehdon muokkaus olisi nopea tehdä. Vaan on asetettava kaikki aikaisemmat hakuehdot alustapitäen uudestaan. Hakuehdon muokkaustoiminnolla saisi raportin hakuehdot ruudulle ja siitä olisi nopea lisätä/korjata hakuehtoa - esim. lisäämällä tai poistamalla ylimääräisiä laskentakohteita raportilta. 

 

Tämä kehitysehdotus on luotu loppukäyttäjältä tulleen palautteen perusteella. 


A

Anonymous

10-09-2018 2:51 pm tekijä Anonymous

Myyntilaskuluettelon laajennetussa haussa on tämä ominaisuus, mutta perushaku saisi pysyä nykyisenlaisena, ei siis ainakaan yhtään lisää klikkauksia  jos hakua lähdetään muuttamaan.

Marja-Liisa Lohtander

Visma

16-07-2019 3:06 pm tekijä Marja-Liisa Lohtander

Hei Jouni ja Tuula, 

olemme uudistamassa kirjanpidon raporttien hakusivua. Suunnitellussa toteutuksessa hakuehdot säilyvät pitkälle ennallaan, toki lisätään myös sinne kaivattuja asioita kuten esimerkkinä useamman tilin hakeminen, ei pelkästään tiliväli. Suurin muutos on se, että haettava raportti avautuu hakuehtojen alle, jolloin hakuehtoja pääsee tarvittaessa muokkaamaan eikä tarvitse syöttää niitä aina uudelleen. Teemme syksyllä käyttäjätestausta ja tulemme teiltäkin kysymään palautetta suunnitelmastamme. Myös tähän voi mielellään jättää ajatuksia ja ideoita hakusivun toimintaan liittyen. 

A

Anonymous

17-07-2019 4:39 pm tekijä Anonymous

Jos raportti tulee aukeamaan hakuehtojen alle, hakuehdot piilotettunakaan eivät saa viedä raportilta puolta sivua kuten P-alkuisella kilpailijalla.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar