Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Myyntilaskujen lähettäminen älykkäällä Excelillä jossa laskentakohdetiedot

13-11-2015 4:29 pm tekijä Anonymous

Tähän työkaluun kaivattaisiin mahdollisuutta lähettää myyntilaskuja laskentakohdetiedoilla. Myyntilaskun sisällä tuoteriveillä laskentakohde on lisättävissä manuaalisesti, mutta tämä olisi mahtavaa saada automatisoitua.


T

Terhi Krutsin

16-11-2015 10:06 am tekijä Terhi Krutsin

Hei Ari,

Kiitos viestistänne!

Älykkäällä Excel -lomakkeella voidaan tuoda myyntilaskut laskentakohdetiedoilla, mutta tämä tosiaan vaatii manuaalista työtä.

Kehitystoiveenne myyntilaskujen tuonti lomakkeen osalta voisitte käydä kirjaamaan Netvisor-tuoteideointiin, jolloin myös muut käyttäjät pääsevät keskustelemaan ja äänestämään ideoita. Tuoteideointi-osio löytyy täältä: Netvisor-tuoteideointi.

A

Anonymous

16-11-2015 7:37 pm tekijä Anonymous

Heippa,

Kävin luomassa idean tuosta linkistä. Eli tämän keskustelun voi varmaan poistaa ettei ole tuplana.

t.Ari

T

Teemu Luukkonen

17-11-2015 7:26 am tekijä Teemu Luukkonen

Terve Ari,

Hieno homma, että aiheesta on nyt luotu idea! Smiley Happy

Näissä tapauksissa on hyvä ilmoittaa keskustelun päätteeksi, että idea on luotu. Eli juuri niin kuin teit. Ja tämän lisäksi lisää vielä linkin ideaan, niin idea löytyy tämän keskustelun kautta, niin kuin ideoistakin. Tämä onnistuu helposti, kun leikkaa/liimaa idean osoitteen keskusteluun.

Keskustelut on aina hyvä jättää näkyviin, niin muutkin tietävät mistä on keskusteltu.

Linkki aiheesta tehtyyn ideaan: Myyntilaskujen lähettäminen älykkäällä Excelillä laskentakohdetiedoin

A

Anonymous

17-11-2015 4:28 pm tekijä Anonymous

Heippa,

Uusi tarve ilmeni älykkääseen exceliin, eli myös muun valuuttaisia myyntilaskuja (kuin Euro) olisi tarpeen saada lähetettyä eteenpäin. Valuuttatieto on ilmeisesti tässäkin tapauksessa vasta asetettavissa jo Netvisoriin lähetetyllä, sinne syntyneellä myyntilaskulla.

Eli dimensiotietoja ja valuuttatietoja kaivattaisiin. Muuten on erittäin kätevä työkalu. Smiley Happy

T

Terhi Krutsin

25-11-2015 11:06 am tekijä Terhi Krutsin

Hei Ari,

Kiitos viestistänne.

Valitettavasti valuuttatukea ei älykkäistä Excel -lomakkeista löydy. Tästä asiasta voisitte käydä kirjaamassa kehitystoiveen Netvisor-tuoteideointiin, jolloin myös muut käyttäjät pääsevät keskustelemaan ja äänestämään ideoita. Tuoteideointi-osio löytyy täältä: Netvisor-tuoteideointi.

Laskentakohteiden osalta olisi mahdollisuus käydä asettamassa tuotekortille halutut laskentakohteet, jolloin laskentakohteet tulevat automaattisesti laskuriville laskuaineiston tuonnin yhteydessä.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar