Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Veroilmoituksen lomake 6B ja edustuskulut 2015?

08-02-2016 10:45 am tekijä Anonymous

Veroilmoituksella lomake 6B kaava ei laske 50%  vähennysosuutta edutuskuluista eikä tietenkään myös tilikauden kuluhin. Tätä olisi tylsä korjata kaikkien asiakkaiden veroilmoituksille, saisiko tämän pian kuntoon?

1 kommentar

A

Anonymous

10-02-2016 11:15 am tekijä Anonymous

Veroilmoituksen kaavoja pystyy muokkaan itsekin kaavojen hallinnassa. Kyse on pienestä vaivasta mutta seuraavina vuosina olet tyytyväinen että olet sen tehnyt Smiley Happy Tämä koskee siis veroilmoituksen muitakin kaavattomia soluja, niitä voi muokata yrityksen tarpeiden mukaan.


Plussana tässä on myös se, että tätä ei ole pakko tehdä kaikille asiakkaille koska veroilmoituksen kaavat pystyy kopioimaan muille yrityksille (jos oikeudet siihen). Joten kerran tehty huolellinen työ on helppo siirtää kaikille asiakkaille helposti ja nopeasti. Ensimmäisellä kerralla se vie aikaa, mutta lopulta veroilmoitus täyttyy lähes itsestään kun kaavat on muokattu juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaisiksi.


Ohjekirjasta löydät tarkemman ohjeistuksen miten tuloveroilmoituksen kaavoja voi muokata sekä miten veroilmoituksen kaavojen kopiointi asiakkaalta toiselle tapahtuu.
https://netvisor.zendesk.com/hc/fi/articles/201872046-Tuloveroilmoittaminen

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar