Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Myyntilaskun tekeminen

22-09-2015 8:19 pm tekijä Anonymous

Myyntilaskutustamme nopeuttaisi seuraavat asiat:

 

- koko laskulle voisi valita kustannuspaikan yhdellä klikkauksella

 

- selite -kenttä pidemmäksi näkyviin laskulle, koska meillä on joka myyntirivillä eri selite vaikka koodin nimike pysyy samana. Selite esimerkiksi muotoa:  22.9.15 DCH-999 VS HKI - KK Vantaa - Örum Vantaa - KK Vantaa 09.30-14.30 / 15E21855522. Pidempi selite -kenttä takaisi helpomman selitteen tarkistamisen virheiden varalta.

 

- myyntilaskun "tekoikkuna" koko ruudun levyiseksi tai koko itse määriteltäväksi (samalla selite -kenttä pidentyisi)

 

- alv 0 % myynnille saisiko laskulle valmiit lausekkeet yhteisömyynnille tai teemmekö sen vaan asiakkaan taakse manuaalisesti?

 

- useamman liitteen lisääminen verkkolaskun liitteeksi samanaikaisesti. Yhden laskun liitteeksi saattaa tulla parhaimmillaan kymmenenkin liitettä, joten niiden yksitellen klikkailu on turhan aikaa vievää tällä hetkellä.


A

Anonymous

23-09-2015 8:58 am tekijä Anonymous

Hei Ville,

Kiitos yhteydenotostasi!

- Jokaiselle myyntituotteelle on mahdollista valita oletuskustannuspaikka, jolloin niitä ei tarvitse enää erikseen valita laskulle.

- Laskurivin selitteen sijasta voit käyttää ´kommenttirivejä, joita pääset lisäämään kun lasku on ensimmäisen kerran tallennettu. Kommenttirivin tekstikenttä on pidempi kuin riviselitteen tekstikenttä.

- Lausekkeet voi lisätä asiakkaan kortille oletusteksteihin ennen/jälkeen laskurivien.

Muista mainitsemistasi asioista pyytäisin sinua lähettämään toivomukset Communityn tuoteideointi -palstalle:

Netvisor-tuoteideointi

A

Anonymous

23-09-2015 10:45 am tekijä Anonymous

Hei Antti,

- samaa myyntituotetta voidaan myydä tällä hetkellä viiteen eri kustannuspaikkaan, jolloin kustannuspaikkaa ei ole järkevää laittaa tuotteen taakse.

- kommenttirivin käyttö tekee laskusta sekavan näköisen (kokeilin koulutusnäkymässä) ja hidastaa laskutusta. Yleensä myyntilaskuissamme on 30-50 laskuriviä, joten kommenttirivien käyttö pidentää laskua liian paljon.

- samalle asiakkaalle voidaan myydä eri lausekkeilla palveluita (esim. samalla asiakkaalla voi olla myyntiä kolmansiin maihin sekä yhteisömyyntiä), jolloin tässäkään tapauksessa ei ole järkevää tehdä kiinteää lausetta asiakkaan taakse.

Laura Sainio

23-09-2015 12:13 pm tekijä Laura Sainio

Hei Ville!

Jäin vielä miettimään tuota kustannuspaikkakäsittelyä laskutuksessanne:

- meneekö yhden asiakkaan myynti aina samalle kustannuspaikalle?

- Kumpi on yleisempää laskutuksessanne: se, että kaikilla laskuriveillä on sama kustannuspaikka vai että laskurivien kustannuspaikat vaihtelevat?

A

Anonymous

23-09-2015 1:01 pm tekijä Anonymous

Hei Laura,

- ei mene yhden asiakkaan myynti aina samalle kustannuspaikalle. Kustannuspaikkoja on tällä hetkellä 6, mutta vuoden vaihteessa alamme seurata kuluja autokohtaisesti sillon kustannuspaikkoja on noin 40.

- laskutusasiakkaita +100, ja kaikille asiakkaille menee kaikkia kustannuspaikkoja

- laskuja tehdään sitä mukaan kun laskutusmateriaali palautuu tänne eli se vaihtelee päivätasolla laidasta laitaan mitä saamme laskulle.

Laura Sainio

23-09-2015 1:56 pm tekijä Laura Sainio

Hei!

Tuossa tapauksessa ei tosiaan tämänhetkisistä  toiminnoista tai asetuksista löydy apukeinoja työn nopeuttamista ajatellen: mikäli myynnin perustiedoista vaihtaisi laskentakohdekäsittelyn ei-rivikohtaiseksi, menetettäisiin muokkausmahdollisuus niiden laskujen osalta joissa eri laskuriveillä tulee olla eri laskentakohteet. Tuo kehitysehdotuksesi laskentakohteideiden massalisäyksestä koko laskulle varmaankin olisi juuri se tapa, jolla laskutustyötä voitaisiin teidän käyttötarpeittenne osalta helpottaa.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar