Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Vakiotekstin vaihtamisessa ongelma

30-11-2017 4:13 pm tekijä Anonymous

Miksi myyntilaskun vakiotekstin muuttaminen vaihtaa tekstin myös kaikkiin vanhoihin laskuihin? Tämä on ongelmallista, etenkin jos vanhoja laskuja tarvitsee lähettää asiakkaalle uudestaan. En myöskään keksinyt saisinko laskun näkyviin alkuperäisillä teksteillä jollain konstilla.


A

Anonymous

30-11-2017 5:13 pm tekijä Anonymous

Tässä idea tuohon, että olisi mahdollisuus nähdä laskut lähetyshetken mukaisina: Myyntilaskuihin lähetyshetken mukaiset laskut kuvat

Kaikki muutokset kun nykyään muuttavat myös jo lähetettyjen laskujen tietoja, oli sitten kyse tilinumeroista, vakioteksteistä tms.

M

Markus Anttonen

Visma

04-12-2017 8:16 pm tekijä Markus Anttonen

Moi

Kannattaa käydä äänestämässä tuota Teemun linkkaamaa toivetta. Sellainen vinkki noihin vakioteksteihin, että mikäli ne laittaa asiakkaan taakse, ne yliajavat oletustekstit. Eli tällöin, jos muokkaa yrityksen oletustekstejä ja asiakkaan takana olisi vielä vanhat tekstit, jäävät ne näkyviin kyseisen asiakkaan laskuille. Jos vakiotekstin syöttää itse laskulle, se ajaa yli asiakkaan ja yrityksen vakiotekstit. Tämä teksti näkyy myös jälkikäteen, ellei sitä erikseen ota pois. Tosin tämä vaatii että tieto pitää syöttää käsin laskuille.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar