Starta ett nytt ämne

Sofia Tuominen

Visma

Netvisorin hinnaston muutokset 1.4.2022 alkaen

31-01-2022 1:35 pm tekijä Sofia Tuominen

Netvisorin hinnoittelu muuttuu 1.4.2022 alkaen. Muutos hinnoittelussa johtuu inflaation aiheuttamasta kustannusten noususta sekä voimakkaista investoinneista tuotekehitykseen ja asiakaspalveluun. Julkaisemme keväällä muun muassa täysin uudistetun Controller-osion. Jatkamme investointeja käyttökokemuksen ja toiminnallisuuksien osalta myös tänä vuonna. Tämän vuoden investoinneista voit lukea lisää blogistamme


Korotukset Netvisor-hinnastoon


  • Basic-pakettiin ei kohdistu hinnankorotuksia.

  • Core-paketissa kahteen pienempään liikevaihtoluokkaan ei kohdistu korotuksia. 

  • Muissa liikevaihtoluokissa ja paketeissa korotusten vaikutus on 4,4 - 10 %.


Voit tarkistaa yrityksesi uuden pakettihinnan Netvisor-hinnastosta:

Netvisor-hinnasto 1.4.2022 alkaen


Muutokset tapahtumien hinnoittelussa


Tapahtumien yksikköhintoihin tulee 1 sentin korotus, lukuunottamatta seuraavia poikkeuksia: eKirjeiden hintoihin ei kohdistu korotuksia ja sähköisen allekirjoituksen hintaan tulee 50 sentin korotus.


Lisäksi Basic-paketissa transaktiopohjaiseen myynti- ja ostolaskuun tulee 7 sentin hinnankorotus.


Uusi Controller-osio 


Kevään aikana lanseeraamme uuden Controller-osio, joka sisältyy automaattisesti Netvisor Professional- ja Premium-paketteihin. Controller-osio sisältää johdon raportoinnin, budjetoinnin ja ennustamisen ominaisuudet sekä tunnuslukujen mittaristo-näkymät. Uudistettu Controller on rakennettu viimeisimpiä teknologioita käyttäen ja sen käytettävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Controller sopii kaikille yritysmuodoille sekä yhdistysten ja seurojen käyttöön. Uudistettu konsernikäsittely julkaistaan erillisenä osana Controlleria H2/2022 aikana ja se säilyy erikseen hinnoiteltuna ominaisuutena.

 Kuva. Uusi Netvisor Controller


Vuosi- ja kausiasiakkaiden hinnoittelu tilitoimistojen käyttöön


Julkaisemme uuden hinnoitteluluokan tilitoimistojen käyttöön hinnoittelumuutosten yhteydessä. Uusi hinnoitteluluokka yhdessä Oma Netvisorin ominaisuuksien kanssa mahdollistaa tilitoimistoille pienten yritysten helpon ja kustannustehokkaan hoitamisen Netvisorissa. Tarkemmat yksityiskohdat hinnoittelusta tiedotetaan lähempänä julkaisuajankohtaa


LISÄYS 22.2.2022: Muutoksia BiBook ja Supermetrics -lisäpalveluihin


1.4.2022 alkaen Netvisorin hinnastoon tulee muutoksia BiBookin ja Supermetricsin tarjoamiin lisäpalveluihin.


BiBookin hintoihin tulee korotuksia. Uudet hinnat ovat hinnastossa ja BiBook viestii hinnan muutoksista palvelua käyttäviä asiakkaitaan.


Supermetrics poistuu hinnastosta ja Netvisoriin yhdistetty lisäpalvelu lopetetaan. Kaikki Supermetricsiä käyttävät yritykset kontaktoidaan erikseen.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar