Starta ett nytt ämne
J

Johanna Laakso

Tilien piilottaminen

09-03-2022 10:30 am tekijä Johanna Laakso

Olen tekemässä käyttöönottoa meidän yhdistykselle, ja tilikartassa näyttää olevan satoja tilejä, ja meillä on tarve ehkä 40. Onko olemassa joku nopeampi tapa poistaa/piilottaa ylimääräisiä tilejä kuin mennä aina siihen että näytä koko tilikartta, klikata tilin kohdalla xx ja sieltä tili ei ole käytössä, ja taas sama uudestaan, ensin klikkaus tilikartta, sitten klikkaus että näytä koko tilikartta...  Tässä menee tunteja aikaa kun nämä kaikki käy läpi.

1 kommentar

R

Rane Olsen

Visma

10-03-2022 1:04 pm tekijä Rane Olsen

Moi Johanna,


Tililuettelon tilien piilottaminen on periaatteessa tarpeetonta, koska tiliöintien syöttökentät ovat ns. oppivia, eli kun tositteella käytät jotain kirjanpitotiliä, niin se jää muistiin ja sen saa esiin painamalla suurennuslasia ko. kentän ollessa tyhjä. Ennen pitkää sen suurennuslasin alla on koko yhdistyksen käyttämä tililuettelo näkyvissä. Sama toimii myös ostolaskun tiliöintikentissä.


Jos kuitenkin haluat piilottaa tilit, niin se pitää tehdä joko ryhmä- tai tili kerrallaan. Jätä kuitenkin tilit 2371, 2375 ja 2251, sekä 1762, 1763 ja 2939 piilottamatta, ne ovat järjestelmätilejä.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar