T

Teija Marttila

Visma

Netvisor-integraatioiden käyttöoikeuksien hallinta muuttuu

09-05-2018 1:00 pm posted by Teija Marttila

Netvisorin ohjelmistorajapinnan hallinta kokee muodonmuutoksen kesäkuussa, kun julkaisemme työkalun rajapinnan käyttöoikeuksien hallintaan. Muutoksen jälkeen rajapinta jatkaa toimintaa kuten ennenkin, mutta sen käyttöön tulee joitakin myös teihin ISV-kumppaneihin vaikuttavia muutoksia.

 

Muutos parantaa asiakkaidemme mahdollisuutta hallita, mitä tietoja rajapinnan yli voidaan siirtää. Asiakas pystyy halutessaan estämään joidenkin tai kaikkien resurssien käytön. Näin asiakas pystyy valvomaan omalta osaltaan GDPR:n toteutumista.

 

Asiakkaalle aiempaa tarkemmat tiedot integraation toiminnasta

 

Asiakkaat tarvitsevat aiempaa tarkemmat tiedot siitä, mitä tietoja integraatiossa siirretään. Uudet asiakkaat tarvitsevat tietoa integraation käyttöönotossa, koska heidän tulee sallia tarvittavien resurssien käyttö. Nykyiset asiakkaat voivat kysyä tietoa tehdäkseen rajauksia rajapinnan käyttöoikeuksiin.

 

Kerro ja perustele asiakkaalle, mitä resursseja integraatio vaatii toimiakseen. Jos kaikki tarvittavat resurssit on sallittu, integraatio toimii kuten ennenkin.

Nyt käytössä olevat integraatiot toimivat muutoksen jälkeen ellei asiakas erikseen käy estämässä tarvittavien resurssien käyttöä.

 

 

Uusi virheviesti

 

Jos tarvittavan resurssin käyttö on estetty, saat virheviestin: “SERVICE_ACCESS_ERROR :: Palveluvirhe. Yritys on estänyt pääsyn rajapintaresurssiin: kutsuttu_resurssi”. Ohjeista asiakasta sallimaan tarvittavan resurssin käyttö.

 

 

Integraatiokohtaiset oikeudet & käyttöoikeusavain

 

Asiakkaat voivat sallia resurssien käytön antamalla joko yleisiä tai integraatiokohtaisia oikeuksia. Koska integraatioiden joukossa on sekä julkisia että asiakaskohtaisia integraatioita, ei kaikkia integraatioita näytetä julkisesti. Tähän liittyen integraatioita varten on luotu uusi tunniste, “käyttöoikeusavain”. Nämä toimitetaan uusille integraatiokumppaneillemme tunnusten toimituksen yhteydessä.

 

  • Julkiset integraatiot: Asiakkaat näkevät näiden nimen ja pystyvät antamaan näille helpommin käyttöoikeuksia. Edellytyksenä listalle pääsyyn on, että integraation tiedot löytyvät Netvisor MarketPlace:sta.
  • Räätälöidyt integraatiot: Oikeuksien antaminen räätälöidylle integraatiolle vaatii, että integraattori luovuttaa asiakkaalle integraation käyttöoikeusavaimen, jota käytetään integraation aktivointiin.

 

Jos tarvitset käyttöoikeusavaimen, olethan yhteydessä kumppanitukeemme kumppanit.netvisor@visma.com.

 

Yhteistyöterveisin ISV-tiimi

isv.solutions@visma.com


J

Johanna Nousiainen

18-05-2018 6:31 pm posted by Johanna Nousiainen

Tulossa olevasta Rajapintaresurssien käyttöoikeudet -sivusta löydät tarkemman kuvauksen ohjesivuiltamme.

J

Johanna Nousiainen

23-05-2018 7:39 am posted by Johanna Nousiainen

Mitä siis pitää tehdä?

Login or Signup to post a comment