J

Johanna Nousiainen

*Päivitetty 30.4.2018* Smarttime eShip -palvelu helpottaa toimitusten käsittelyä

29-11-2017 3:45 pm posted by Johanna Nousiainen

Netvisorin käyttäjät tulee tarjolle uusia kuljetuspalveluita vuoden 2018 alkupuolella, kun Smarttime eShip-palvelu julkaistaan ja Posti lopettaa Prinetti-palvelun tarjoamisen.

Smarttime eShip -palvelu tuo Netvisor-käyttäjille mahdollisuuden tehdä kuljetustilauksia Netvisorin kautta. Palvelu muodostaa Netvisor-tilauksen pohjalta kuljetustilauksen, jonka palvelun käyttäjä täydentää ja lähettää Unifaunin välityksellä kuljetusliikkeelle.

Palvelu auttaa hallitsemaan kuljetustilauksia sekä seuraamaan niiden etenemistä. Kaikki tarvittavat kuljetusasiakirjat kuten rahtikirja ja tarrat sekä muut mahdollisesti vaadittavat asiakirjat hoituvat palvelun kautta. Linkki toimitustietoihin tulee näkyviin myös Netvisoriin, joten toimitustilannetta on helppo seurata.

Smarttime eShip on linkki Netvisorin ja Unifaunin palveluiden välillä. Ensimmäiseksi se mahdollistaa lähetysten toimittamisen Postin pakettipalveluilla. Jatkossa on tarkoitus tuoda myös muita kuljetuspalveluita valikoimaan, mm. Matkahuolto. Palvelun käyttö edellyttää sopimusta haluttujen kuljetusyritysten (aluksi Posti) kanssa.

Palvelun hinnoittelu

Smarttime veloittaa palvelusta 30 €/kk ja lisäksi 0,50 €/kuljetustilaus. Palvelu vaatii Netvisorissa Tilauskäsittely-osion.

Lisätietoa

Palvelun tarkemmat kuvaukset löydät Netvisor MarketPlacesta.

Nykyiset Prinetti-käyttäjät

Nykyiset Prinetti-käyttäjät voivat jatkaa palvelun käyttöä Netvisorista vielä siihen asti, kunnes Smarttime eShip-palvelu julkaistaan ja asiakkaat saavat sitä kautta Postin pakettipalvelut käyttöönsä. Lisätietoa:

Login or Signup to post a comment