S

Sini Alamäki

Netvisor mobiilisovelluksesta julkaistu uusi versio

10-06-2020 2:14 pm posted by Sini Alamäki

Netvisor mobiilisovelluksen uusin versio mahdollistaa toivottuja toimintoja. Uusimmassa versiossa on tehty kaksi olennaista lisäystä. Näiden lisäksi olemme tehneet muita pienempiä parannuksia ja korjauksia. 

 

Yrityksessä voidaan palkkamallikohtaisesti estää pääsy työaikakirjauksiin ja matkalaskuille

 

Netvisorin selainversiossa voidaan palkkamallikohtaisesti asettaa niin, että työntekijät eivät pääse työaikanäkymään tai matkalaskuille. Valinta tehdään toimintokohtaisesti, joten työntekijälle voidaan asettaa pääsy jompaan kumpaan näistä.  

 

Estääksesi pääsyn näihin sivuihin siirry selainversiossa Palkat > Palkkamallien hallinta > valitse palkkamalli > Työajan kirjaus. Tällä sivulla pääsyä voidaan asettaa kohdista "Palkansaaja voi kirjata työaikaa" ja "Palkansaaja voi kirjata matkalaskuja". Jos on valittu "Ei", pääsy estetään mobiilisovelluksessa koko näkymään. Palkansaajalle tämä näkyy niin, että tuntikirjausnäkymässä näytetään tuntikirjausten tai matkalaskujen sijaan ilmoitus "Yrityksesi asetukset estävät tuntikirjausten/matkalaskujen lisäämisen, muokkaamisen ja poistamisen tämän sovelluksen kautta."

 

Toiminto on ollut erityisen toivottu sellaisissa yrityksissä, joilla on jokin muu tuntikirjaus- tai matkalaskujärjestelmä integroituna Netvisoriin. Nyt näidenkin yritysten palkansaajat voi huoletta ohjata Netvisor-mobiilisovellukseen mm. katsomaan palkkalaskelmansa, lomatietonsa ja verokorttinsa tilanteen eikä samalla ole mahdollisuutta päästä toimintoihin, jotka tehdään jo toisaalla.  

 

Matkalaskulle voidaan lisätä liite PDF-muodossa

 

Screenshot_20200610-141708.jpg

Matkalaskun lisäämisen näkymä on täydentynyt PDF-painikkeella mahdollistamaan PDF-muotoiset liitteet. Tämän toiminnon avulla voidaan lisätä liite puhelimen tiedostoista. 

 

 

 

Screenshot_20200610-140724.jpg

Lisätty liite näkyy matkalaskurivin lisäämisen yhteydessä tutusti kuten kuvatkin. PDF:ää voidaan liikutella sekä tarkentaa lähemmäs ja kauemmas näkymässä tietojen lisäämisen helpottamiseksi.  Tuplaklikkauksella saat halutessasi liitteen näkyviin koko puhelimen näytöllä.

 

Sovelluksella voidaan yksittäiselle matkalaskulle lisätä joko kuva tai PDF-muotoinen dokumentti liitteeksi. PDF:ssä voi olla useampi sivu samassa dokumentissa. 

 

Lataa sovellus käyttöösi sovelluskaupasta hakemalla "Netvisor". Sovelluksen käyttö sisältyy matkalaskujen palvelupakettiin eikä tuo lisäkustannuksia yrityksille tai palkansaajille.

 

Otamme mielellämme vastaan palautetta sovelluksesta. Kerro mielipiteesi alle tai anna palautetta suoraan sovelluksessa.

 

Lue lisää mobiilisovelluksesta! https://netvisor.fi/tuote/mobiili/netvisor-app/

Login or Signup to post a comment