M

Minna Seistilä

Visma

Viikkopäivitys 11.2.2021 - julkaisutiedote

12-02-2021 7:25 am posted by Minna Seistilä

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:

 

Myynti

  • Poistimme mahdollisuuden lisätä uusia toistuvaislaskupohjia. Muutos on osa toistuvaislaskutuksen korvaamista sopimuslaskutuksella. Myöskään uusien asiakkaiden lisääminen jo olemassa oleville toistuvaislaskupohjille ei ole enää mahdollista.

 

Ohjelmistorajapinta

  • Paransimme Myyntisuoritusten tuonti (salespayment.nv) -rajapintaresurssin toimintaa. Lisäsimme rajapinnasta tuodulle myyntisuoritukselle oman lähdetyypin, "Ohjelmistorajapinta", jonka perusteella suorituslistauksessa näytetään suorituksen lähde. Lisäksi rajapinnan kautta tuotu suoritus linkitetään onnistuneesti suorituksella määritettyyn myyntilaskuun myös silloin, kun maksutapana käytetään pankkitiliä.

 

Ostot

  • Paransimme tekoälyn tarjoamia tiliöintien ehdotuksia. Tekoäly saattoi ehdottaa tiliöintiä vaikka ostolaskuautomaatio oli jo tiliöinyt laskun. Lisäksi tekoälyn tiliöintiehdotus ei enää näkynyt sen jälkeen kun laskun oli hyväksynyt tai asiatarkastanut käyttäjä, jolla ei ollut tiliöinti oikeutta.
  • Korjasimme Euro-merkin näkymisen ostolaskun Finvoice-sanomalla ja ostolaskuriveillä.
  • Tiukensimme ostolaskuautomaation maksatussääntöjen luontiin vaadittavia käyttöoikeuksia. Jatkossa sääntöjen luomiseen vaaditaan oikeus Automaatiosääntöjen hallintaan, Ostolaskujen maksamiseen ja Ostolaskujen hyväksymiseen. Muutoksella ei ole vaikutusta aiemmin luotujen sääntöjen toimintaan.
1 Comment

A

Anonymous

21-04-2021 2:30 pm posted by Anonymous

Moi, saisiko teiltä apuja siirtää nykyiset toistuvaispohjat sopimuslaskutukselle, paljon perustietoja mitä pitää siirtää. Tai sopimuslaskutukselle sama ominaisuus että palvelukorin voi muodostaa jo tehdystä laskusta. Meillä on laskuja missä on yli 50 riviä, näiden käsin syöttäminen manuaalisesti kestää ikuisuuden.

 

t.Kim

Login or Signup to post a comment