M

Minna Seistilä

Visma

Virhe Tyel-vuosi-ilmoituksen siirtotiedostolla *KORJATTU*

08-01-2016 3:04 pm posted by Minna Seistilä

Tyel-vuosi-ilmoituksella havaittu virhe korjattu 12.1.2016. Vuosiansiot ilmoitetaan nyt oikein myös sellaisten palkansaajien osalta, joiden työsuhde on päättynyt 2015 aikana.

 

Selvitämme vielä niitä yrityksiä, joiden osalta on mahdollisesti toimitettu virheellistä tietoa vakuutusyhtiölle ja tulemme olemaan yhteydessä suoraan niihin käyttäjiin, joihin tämä on voinut vaikuttaa.

 

_______________________________________________________________________________________________

 

Tyel-vuosi-ilmoituksen siirtotiedoston muodostumisessa on havaittu virhetilanne. Virhe koskee vain sellaisten palkansaajien vuosiansiotietoja joiden työsuhde on päättynyt vuoden 2015 aikana. Palkansaajien, joiden työsuhde jatkuu, tiedot muodostuvat oikein.

 

Vuosiansiotiedot näkyvät Netvisorissa yhteenvedolla täysin oikein, mutta siirtotiedosto muodostaa päättyneiden työsuhteiden vuosiansiotiedot väärin vakuutusyhtiön tietuekuvauksen tulkintaan.

 

Korjaustoimenpiteet ovat teknisellä osastollamme työnalla ja pyrimme saamaan korjauksen tuotantoon mahdollisimman pian. Pahoittelemme virheestä aiheutuvaa haittaa.

 

 

Tarvittaessa pystyt muokkaamaan vuosiansiotiedot oikeiksi palvelussa millä toimitat siirtotiedoston vakuutusyhtiölle. Tai voit muokata käsin siirtotiedostoa txt-muodossa.

Virhe löytyy riviltä B5=Päättymisilmoitus, missä on virheellisesti ilmoitettu vuosityöansio merkkien 13-21 kohdalla.

Login or Signup to post a comment