R

Raisa Ruokonen

Julkaisimme Netvisor Palkat -paketin

02-01-2020 3:48 pm posted by Raisa Ruokonen

Netvisor Palkat on kaikenkokoisten yritysten palkanlaskentaan sopiva paketti. Palkat-paketin voit valita, jos yrityksellä ei ole tarvetta muun taloushallinnon hoitamiseen Netvisorissa. Paketti voidaan ottaa käyttöön uudelle asiakkaalle, tai asiakkaalle, jonka palkat jo lasketaan Netvisorissa. 

 

Palkat-paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset tehokkaaseen palkanlaskentaan: työajankirjauksen mobiilisovelluksella tai käyttöliittymässä, rajapinnan, monipuoliset palkanlaskennan ominaisuudet, yrittäjäpalkan, matka -ja kululaskut, kirjanpitotositteiden muodostamisen, viranomaisilmoittamisen sekä palkkojen ja tilitysten maksamisen. Voit myös lisätä pakettiin Netvisor Storesta Eazybreak-integraation tehokkaaseen työsuhde-etujen käsittelyyn.

 

Lisätietoa Netvisor Palkat -paketin hinnoittelusta löydät täältä.

 

Taloushallinnon paketin, Core, Basic, Professional ja Premium, yhteydessä Netvisor palkanlaskennan ja matka- ja kululaskut saat käyttöösi lisäpalveluista.


A

Anonymous

17-01-2020 8:38 am posted by Anonymous

Hei, 

Onko Palkat-paketista olemassa demoversiota? 

Saako palkkojen kirjanpitotositteen muodostettua Netvisorista Excel- tai csv-muotoon, kun asiakkaan kirjanpito tehdään toisessa ohjelmassa? 

 

Ystävällisin terveisin,

Satu Leinonen

R

Raisa Ruokonen

17-01-2020 3:29 pm posted by Raisa Ruokonen

Hei Satu!

 

Erillistä demoversiota ei Palkat -paketista ole olemassa, koska paketin sisältämät palkanlaskennan toiminnot eivät ole muuttuneet.

 

Kirjanpitotositteen rivit saa kopioitua Exceliin, josta tositteen voi sitten jatkojalostaa kirjanpito-ohjelmaan.

Login or Signup to post a comment