Marja-Liisa Lohtander

Visma

Viikkopäivitys 19.3.2020 - julkaisutiedote

19-03-2020 4:21 pm posted by Marja-Liisa Lohtander

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:

 

Myynti

  • Korjasimme uuden tarjouksen ja myyntitilauksen luonnista ongelman, jossa asiakkaan oletusmaksuehtoa ei asetettu kaikissa tilanteissa oikein järjestelmän toimesta. Uudelle tarjoukselle ja tilaukselle päivittyy nyt Maksuehto -tieto asiakkaan mukaisesti. Myös 'Viitteenne' -tieto haetaan nyt asiakkaan takaa.

 

Ostot

  • Muutimme ostolaskuluettelon toimintaa seuraavalla tavalla: 
    • Jos käyttäjällä on reskontraoikeuksissa asetettu asiatarkastusoikeus, toimittajarajaus sekä "ei voi selailla muita laskuja" -rajaus, näkee hän nyt ostolaskuluettelossa myös kaikki rajauksen sallimien toimittajien aiemmat laskut. Laskuhistoria näkyy myös tapauksissa, joissa käyttäjällä on edellä mainittujen reskontraoikeuksien lisäksi hyväksyntäoikeus sekä "vain minulle kohdistetut" -rajaus käytössä.

 

Kirjanpito

  • Korjasimme tilanteen, jossa kirjanpitotietojen tuonti Netvisoriin Älykkäällä Excel -lomakkeella ei toiminut tilanteessa, jossa siirrettiin suurta määrää kirjanpitotietoja ja käytössä oli 64-bittinen versio Excelistä. 

 

Ohjelmistorajapinta

  • Korjasimme ongelman, jossa purchaseinvoicepostingdata.nv -rajapintaresurssin kautta tehdyt ostolaskurivien tiliöintimuutokset eivät muuttaneet hyväksytyn ostolaskun tositetta. Kyseistä resurssia käytetään mm. ostolaskun hyväksynnän tilan päivittämiseen ja tiliöinnin tekemiseen. 

 

Yleiset

  • Muutimme järjestelmäviestinnän asetusten osalta käyttöoikeuksia siten, että KH-roolin omaava käyttäjä pystyy nyt muokkaamaan muiden käyttäjien järjestelmäviestinnän asetuksia (puhelin ja sähköposti).
  • Lisäsimme Yrityskäyttäjä-profiilille oikeuden muokata viestintäasetuksia ostolaskuihin liittyvästä viestinnästä.

 

Laajennokset

  • Julkaisimme 4straction -kumppanituotteen otettavaksi käyttöön Netvisor Storesta. 4straction on kattava pk-yritysten ohjelmistopalvelu, joka sisältää valmiit näkymät liiketoiminnan johtamiseen. 

 

Login or Signup to post a comment