S

Sini Alamäki

Lomarahojen maksaminen koostetusti

26-04-2018 4:07 pm posted by Sini Alamäki

Netvisor maksaa automaattisesti lomapalkat pidettyjen lomapäivien perusteella. Samalla on maksettu lomarahat vastaavasti näiden pidettyjen päivien suhteessa. Olemme nyt mahdollistaneet yhtä helpon käsittelyn myös niihin tilanteisiin, joissa lomarahat maksetaan yrityksen käytännön mukaisesti keskitetysti joinain tiettyinä kuukausina.

Hyötyäksesi muutoksesta käy palkkamallin "Loma-asetukset"-välilehdellä valitsemassa "Lomarahojen maksaminen"-valikosta "Älä ehdota lomarahapäivien maksamista".

Tallennettuasi muutoksen, palkkaperusteiden tarkastusikkunaan tulee toiminto, jolla voit valita maksettavien lomarahojen määrän. Oletuksena lomarahapäivien kenttä jää tyhjäksi, vaikka lomaa olisi pidetty ja lomapalkkaa maksettaisiin. Näin kenttiä ei tarvitse jatkossa enää tyhjentää silloin kun lomarahaa ei makseta lomapalkan yhteydessä.

Tarkistamme automaattisesti kuinka monelta päivältä palkansaajalle voidaan maksaa lomarahoja ja merkittyä maksettavaa määrää pienennetään tarvittaessa. Näin lomarahoja maksettaessa ei tarvitse tehdä manuaalisia muokkauksia edes sellaisten henkilöiden kohdalla, joilla esimerkiksi työsuhde on vasta alkanut.

Tukisivujen ohje löytyy täältä: Lomarahojen koostettu maksaminen

Jos olet tyytyväinen nykymalliin ja maksatte lomarahat samaan aikaan lomapalkan kanssa, ei sinun tarvitse tehdä mitään muutoksia.

Login or Signup to post a comment