S

Sini Alamäki

UUTTA: Matkalaskut kännykällä

07-07-2016 4:20 pm posted by Sini Alamäki

Olemme laajentaneet mobiilitoimintojamme matkalaskuilla. Omien matkalaskujen kirjaaminen ja tarkastelu onnistuu jatkossa myös kännykällä kirjautumalla sivulle m.netvisor.fi. Näkymään pääsee myös turvalinkin kautta.

mobiilimatkat.png

Matkalaskut listataan matkalaskuittain ja matkalaskurivien käsittelyvaiheen mukaan. Listauksen esitystapaa voi vaihtaa yläkulman Matkoittain / Tiloittain -valinnasta.

Uuden matkalaskun lisääminen tapahtuu oikean yläkulman vihreästä plus-painikkeesta. Matkalaskulle kuluja voi lisätä matkalaskuotsikosta.

 

Kuittiskanneri on myös jatkossa käytettävissä kuittien käsittelyyn. Pelkkien kuittien käsittelyyn kannustan kokeilemaan kumpaa palvelua käyttäen oma käyttö on luontevinta. Päivärahoja ja kilometrikorvauksia käsiteltäessä tässä uudessa mobiilitoiminnallisuudessa voidaan samalla lisätä myös kuluihin liittyvät kuitit.

 

Tarjoamme mobiiliversiossa samat toiminnot kuin olemassaolevassa matkalaskujen käsittelyssä päivärahalaskuria lukuunottamatta.

 

Mobiiliin matkalaskujen käsittelyyn liittyvän ohjesivun löydät oheisesta linkistä: Matkalaskut mobiilisti – Netvisor tukiportaali

 

Mitä pidät? Anna palautetta uudistuksesta kommentoimalla alle.

Login or Signup to post a comment