J

Jani Korhola

Viikkopäivitys 23.6.2021 - julkaisutiedote

23-06-2021 6:14 pm posted by Jani Korhola

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:

 

Palkanlaskenta

  • Poistimme Palkkalaskelman lisätiedot -välilehdeltä käytöstä poistuneet kentät veropäivien ja suorituslajin muokkaamiseen liittyen.
  • Poistimme Taloushallinto-valikosta käytöstä poistuneet kohdat "Työnantajan vakuutusilmoitukset" ja "Työnantajan vuosi-ilmoitus"
  • Korjasimme palkkatietoilmoituksen tarkistusta tulolajin 238 (Muu säännöllinen lisä) osalta. Virheen vuoksi palkkatietoilmoituksella näkyi joissain tilanteissa aiheeton huomautus siitä, ettei ennakonpidätys saa olla suurempi kuin rahapalkan määrä.
  • Korjasimme Päivärahan tyypin ilmoittamista siten, että nyt myös "Muu kulu" -tyyppinä tallennetut matkalaskurivit muodostavat palkkatietoilmoitukselle Päivärahan tyypin. Palkkatietoilmoitukselle tulee Päivärahan tyypiksi se tieto, joka on määritetty palkkalajin asetuksiin tulolajin 331 (Päiväraha) kanssa. Matkalaskurivit voidaan tallentaa käsin matkalaskulle tai tuoda Matkalaskujen tuonti (tripexpence.nv) -rajapintasanomalla. Päivärahan tyyppi muodostuu palkkatietoilmoitukselle riippumatta siitä maksetaanko matkalasku suoraan vai otetaanko se mukaan palkkalaskelmalle.

 

Taloushallinto

  • Korjasimme vian "Tuloslaskelma, kuukausittain" -raportilla, jossa aikaisemmin budjettivalinta ei toiminut odotetulla tavalla. Nyt budjetin valinta näyttäytyy oikein kyseisellä raportilla.
  • Korjasimme ongelman, jossa tositeselailu ei tuonut tositteita näkyviin jos haku tehtiin pelkällä alku- tai loppupäivämäärällä.

 

Ostolasku

  • Korjasimme ongelman, jossa verkkolaskurivin yksikköhinta saattoi nollautua. Ongelma toistui verkkolaskun saapuessa, mikäli Finvoice-aineiston rivin yksikköhintana oli veroton arvo ja alv-prosenttina nolla. Ongelmalla ei ollut vaikutusta laskurivin summaan tai kirjanpitoon.
  • Korjasimme ongelman, jossa yksittäinen epäonnistunut maksu ei välttämättä päätynyt virhetilaan, jos samassa maksuerässä muut maksut onnistuivat.
Login or Signup to post a comment