R

Raisa Ruokonen

Ohje takaisinperinnän ennakonpidätyksen ilmoittamisesta tulorekisteriin

14-08-2019 2:07 pm posted by Raisa Ruokonen

Olemme päivittäneet 06.08.2019 tukisivustollamme oheista ohjetta takaisinperinnän ennakonpidätyksestä.

 

https://support.netvisor.fi/fi/support/solutions/articles/77000467126-takaisinperint%C3%A4-ja-perusteeton-etu

 

Aiemmin ohjeesta on voinut saada väärän käsityksen takaisinperinnän ennakonpidätyksen ilmoittamisesta. Takaisinperintään kohdistuva ennakonpidätys ilmoitetaan tulorekisterin ohjeen mukaan vain nettoperintätilanteessa.

 

Tulorekisterin ohje takaisinperinnästä

 

https://www.vero.fi/tulorekisteri/yritykset-ja-organisaatiot/yksityiskohtaiset-tulorekisterin-ohjeet/62789/tietojen-korjaaminen-tulorekisteriss%c3%a43/Julkaisemme lähiaikoina Netvisorin palkanlaskentaan palkkatietoilmoitusten täsmäytysnäkymän, jonka avulla voi tarkistaa palkanlaskennan tietojen vastaavuuden tulorekisterissä olevien tietojen kanssa. Tämä näkymän avulla eroavuudet esim. ilmoitetussa ennakonpidätyksessä voidaan havaita helposti, tarvitsematta tarkistaa kaikkien henkilöiden lähetettyjä palkkatietoilmoituksia.

 

Pahoittelemme alkuperäisen ohjeen virhettä, ja siitä aiheutunutta ylimääräistä vaivaa. Kaikki ohjeemme on tehty kulloisellakin hetkellä tulorekisteristä saadun tiedon perusteella. Nämä tiedot ovat kuluneen vuoden aikana täsmentyneet, ja olemme päivittäneet ohjeitamme saatuamme lisätietoja.

 

Login or Signup to post a comment