N

Nanna Kokkola

Visma

Netvisorin asiakaspalvelun puhelinnumero ja hinta muuttuu

07-03-2017 12:22 pm posted by Nanna Kokkola

Netvisorin asiakaspalvelun puhelinnumero vaihtuu. 15.3.2017 lähtien tavoitat meidät numerosta 010 505 8490. Samalla puhelun hinta muuttuu ja jatkossa hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Palvelemme tutuilla aukioloajoilla: ma klo 9-16, ti-to klo 8-16, pe klo 8-15.

Vaivattomuus on asiakaspalvelumme tinkimätön tavoite. Haluamme, että saat asiakaspalvelua ajasta ja paikasta riippumatta. Muistathan siis myös muut asiakaspalvelukanavamme.

Tukiportaali

Tukiportaalista löydät helposti osiokohtaiset käyttöohjeet ja -vinkit sekä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Tukiportaali palvelee sinua osoitteessa: support.netvisor.fi.

Tilannehuone

Tilannehuoneesta näet aina akuutit asiat ja ongelmatilanteiden etenemisen. Tilannehuoneen löydät Visma Solutions Communitysta.

Tilannehuoneen tiedotteet näet myös suoraan Netvisor-palvelun sisältä:

Visma Solutions Community

Vastaamme asiakkaiden kysymyksiin yhden työpäivän vasteajalla Visma Solutions Communityssa. Communityssa pääset myös vaikuttamaan tuotteen kehittymiseen: jätä meille oma kehitysideasi ja äänestä muiden kehitysideoita. Näin varmistat, että juuri sinulle tärkeät asiat nousevat kehityslistamme kärkeen.

Koulutukset

Jotta saat Netvisorin käytöstä ja ominaisuuksista kaiken irti, voit syventää osaamistasi osallistumalla koulutuksiimme. Katso tulevat koulutukset.

Login or Signup to post a comment