Jaana Mikkola

Oma Netvisor - Palkat julkaisu 11.3.2021

11-03-2021 8:36 am posted by Jaana Mikkola

Oma Netvisor Palkat -näkymä avautuu palkanlaskijoille tänään 11.3.2021. Näkymä toimii palkanlaskijan työkaluna ja muistilistana mahdollistaen tehokkaan palkanlaskentaprosessin Netvisorissa.

 

Palkat -näkymän saat käyttöösi palkanlaskijan oikeuksilla valitsemalla oman nimesi alta Omat asiakkaat - Palkat ja klikkaamalla haluamasi asiakkaat asiakaslistauksesta. Tämän jälkeen palkka-asiakkaasi listautuvat Palkat-näkymään.

 

Palkat-näkymässä voit lajitella asiakkaita nimen tai vaikka seuraavan palkanmaksupäivän mukaan. Kuvake kertoo, kun kaikki palkanlaskentaprosessin vaiheet ovat tehtyinä vai puuttuvatko esimerkiksi lomapalkkajaksotuksen tositteet. Näkymästä näet myös yhdellä silmäyksellä, jos asiakkaiden Netboxissa on lukemattomia viestejä ja onko verotilisiirrot 

Maksettu.

Palkat.JPG

Ota käyttöösi Oma Netvisor ja tee arjestasi helpompaa!

 


A

Anonymous

19-03-2021 8:18 am posted by Anonymous

Hei,

 

arvelin, tulisiko tätä kautta nopeimmin teidän tietoon, huomasin pienen bugin tuossa Palkat näkymässä. 

Ainakin minulla näyttäisi, että jos on käytössä oletuspalkanmaksupäivän siirtymä niin se ei tuo oikeaa päivää. 

Samoin, on sellainen yritys, jossa on kaksi palkkamallia, joista toinen maksetaan kerran kuussa ja toinen kaksi kertaa, niin tällä hetkellä se näyttää vain sen kerran kuussa maksettavan palkkapäivää. Minä tietenkin itse tiedän, milloin nuo palkkapäivät ovat, mutta jos haluamme käyttää tätä esim. tuuraajien apuna, niin tällä hetkellä menisi useamman sadan hengen palkat rajusti metsään.

@Jaana Mikkola Mistä kanavasta kannattaisi laittaa tästä viestiä eteenpäin?

Jaana Mikkola

19-03-2021 8:39 am posted by Jaana Mikkola

Hei Marjo,

kiitos kommentistasi, tämä bugi oli meidänkin tiedossa ja korjaus on tulossa ensi viikolla. Korjauksen jälkeen palkat-näkymä näyttää oikein seuraavan palkanmaksupäivän.

A

Anonymous

19-03-2021 9:14 am posted by Anonymous

Valitsin tähän eilen asiakkaat ja näyttää kyllä ihan sekavia. Etenkin näiden kohdalla, joilla on oletuspalkanmaksupäivän siirtymä käytössä. Sinänsä ikävää, että tämäkin julkaistaan raakileena, samoin kuin taloushallinnon palikkakin, joten sitten sen käyttö jää kokonaan kun ei tällaisten virheellisten näkymien kanssa viitsi toimia. Eikä myöskään jatkuvasti pomppia katsomaan että "jokohan tämäkin on korjattu" jne. 

Jaana Mikkola

19-03-2021 9:46 am posted by Jaana Mikkola

Hei Salla,

 

kiitos palautteestasi. Pyrimme testaamaan kaikki näkymän toiminnallisuudet ennen julkaisua, mutta välillä sattuu ja tapahtuu ja tämäkin ikävä bugi löytyikin sitten juuri julkaisun jälkeen. Tiedotamme korjauksista viikkojulkaisutiedotteen yhteydessä, niin ei tarvitsisi arvuutella, milloin korjaus on tehty. Jatkuva parantaminen on myöskin intohimomme, eli kuulemme mielellämme kaikki ehdotukset, jotta näkymä olisi hyödyllinen sekä mieluinen käyttää.

 

Toivottavasti otat uusintayrityksen viikon kuluttua tämän näkymän kanssa!

A

Anonymous

25-03-2021 11:36 am posted by Anonymous

Mikä tarkoitus esimerkiksi tuolla erillisilmotusten seurannalla on? 

Kun otan päivämäärävälin 1.4.2021-30.4.2021, niin pitäisikö näyttää tekemättömät erillisilmoitukset kaudelle 3/2021, joissa siis eräpäivä tekemiselle 6.4.2021. Nyt näyttää kaikissa vihreää, vaikka todellakaan kaikkia ei ole tehty

 

Jaana Mikkola

25-03-2021 4:17 pm posted by Jaana Mikkola

Hei Anna-Maria,

 

kiitos kommentistasi. Erillisilmoituksen ikonin on tarkoitus näyttää, onko ilmoitus lähetetty, tekemättä tai myöhässä. Nyt ilmeni pieni ongelma päivämäärärajauksissa ja niihin liittyen tuon vihreän väkäsen näyttämiseen. Ratkaisu on nyt työn alla ja tiedotamme viikkojulkaisussa kun se on korjattu. Korjauksen jälkeen erillisilmoitusten seuranta näyttää ilmoituksien statuksen peilaten seuraavaan ilmoituspäivään. Seurannasta pääsee jatkossa porautumaan koko vuoden ilmoitusnäkymään tarkastelemaan tehtyjä ilmoituksia.

 

 

Login or Signup to post a comment