Start a new topic
S

Sini Alamäki

Tuntikirjaukset kannattaa ilmoittaa puhelimella

06-08-2019 10:40 am posted by Sini Alamäki

netvisor mobile screens work hours simple 2L.png

Työajan kirjaaminen on helppoa Netvisor-mobiilisovelluksella! Kirjaudut vain sisään, avaat työajan ja merkitset tuntisi. Sovellus välittää tiedot ajantasaisesti Netvisorin selainversioon ja palkanlaskentaan.

 

Palkanlaskijan ja HR-henkilöiden työstä poistuu samalla turvalinkkien lähettäminen. Sovelluksen voi avata milloin vain ilman ylimääräistä viestien lähettämistä. Kannattaakin ohjata palkansaajat sovelluksen pariin, jotta oma työ helpottuu. Myöhemmässä vaiheessa poistamme turvalinkkien toimittamisen kokonaan. Nyt on hyvä aika omaksua uusi tapa toimia. 

 

Sovellus mahdollistaa jo kaiken tämän:

Klikkauksella valmista 

Ehdotamme jo valmiiksi oletustyöaikaasi kirjattavaksi. Oletus näkyy harmaalla pohjalla. Palkkia klikkaamalla vahvistat oletusmerkinnän. Tuntikirjaus muuttuu vihreäksi ja samalla kuitatuksi eikä muuta tarvita.  

 

Oletuksesta poikkeava kirjaus voidaan kirjata helposti uudella merkinnällä tai muokkaamalla oletusta. Samalla tavalla voidaan tarvittaessa muokata käytettävää kirjauslajia.

Tuntikirjaukset kellonaikoina 

Ne, jotka kirjaavat työaikansa kellonaikoina, voivat jatkaa tätä tapaa myös sovelluksessa. Tuttu alkuajan ja loppuajan kirjaaminen taukoineen on mahdollista.  Kirjaustapa on asetettavissa palkkamallin työajan kirjausten asetuksissa. 

Työaika laskentakohteille 

Työajan voi kirjata tutusti kustannuspaikoille, projekteille tai muille yrityksessä käytössä oleville laskentakohteille. 

Liukumien seuranta 

Päivä- ja viikkokohtaisen työajan ohella liukumasaldot näkyvät tuntikirjauksissa. 

Lomien seuranta 

Tuntikirjausten perusteella sovellus kertoo myös lomasaldon sekä sen, mihin saldo perustuu. Paljonko lomapäiviä on jo käytetty, paljonko niitä on merkitty pidettäväksi tulevaisuudessa ja paljonko tämän jälkeen on vielä käytettävissä. 

Palkkatiedot 

Sovelluksella voi tehdä paljon muutakin kuin vain kirjata tunteja! Palkansaajat näkevät omat palkkalaskelmansa ja palkkakehityksensä. Näytämme jopa verokertymän kehitystä ja varoitamme, jos maksetut verot ovat oletettavasti jäämässä liian vähäisiksi. 

Matkalaskujen listaus

Työskentelemme ahkerasti mahdollistaaksemme matkalaskujen kirjaamisen. Ilmoitamme kun nämäkin on mahdollista kirjata sovelluksen avulla. 

 

Matkalaskuista voi tällä hetkellä nähdä jo tehtyjen matkalaskujen tiedot ja näiden tilan käsittelyssä. 

Tietoturva kunnossa

Kirjautuminen on tehty helpoksi. Voit valita sormenjälkitunnistuksen, kasvojentunnistuksen ja PIN-koodin välillä sinulle parhaiten sopivan kirjautumistavan. Taataksemme turvallisen sovelluksen, ensimmäinen kirjautumiskerta tulee tehdä vahvalla tunnistautumisella eli esimerkiksi pankkitunnuksilla. 

 

Nyt jo kannattaa ohjeistaa kaikkia sellaisia työntekijöitä siirtymään sovelluksen käyttöön, jotka eivät kirjaa matkalaskuja Netvisoriin. Myöhemmässä vaiheessa tulemme poistamaan turvalinkkien toiminnot kokonaan ja nyt on vielä hyvää aikaa omaksua uusi tapa toimia. Mikäli palkansaajalla ei ole matkapuhelinta käytettävissä, voi tuntikirjaukset kirjata turvalinkin poistamisen jälkeenkin Netvisoriin kirjautumalla. 

 

Lue lisää mobiilisovelluksesta! https://netvisor.fi/tuote/mobiili/netvisor-app/

Login or Signup to post a comment