Start a new topic
A

Anonymous

Palkansaajan tietojen noutaminen

24-01-2018 12:13 pm posted by Anonymous

Palkansaajan tiedot voi tällä hetkellä tuoda Netvisoriin emploee.nv-resurssilla, mutta palkansaajan tietoja ei saa noudettua rajapinnan yli. Voisiko rajapintaan lisätä uuden resurssin, joka palauttaisi ainakin palkansaajan ja työsuhteen perustiedot?

Tällä hetkellä rajapinnan kautta noudettavista tiedoista voi laskea liikevaihdon sekä muita talouden tunnuslukuja, mutta tunnuslukuja ei voi verrata henkilöstömäärään ellei henkilöstötietoa noudeta toisesta lähteestä. Olisi paljon helpompaa, jos tarvittavat tiedot saisi yhdestä paikasta. Em. tarpeeseen riittäisi palkansaajan osalta yksilöivä tieto (hetu tms) ja työsuhteen alkamispäivä sekä päättymispäivä. Näiden perusteelle voitaisiin päätellä kuukausikohtainen työntekijämäärä ja verrata sitä haluttuihin tunnuslukuihin.


Tapio Naumanen

Visma

08-02-2018 4:49 pm posted by Tapio Naumanen

Hei Janne​!

Hyvä idea ja itseasiassa tällainen resurssi onkin jo työn alla.

Tulossa on siis uusi resurssi jolla voi noutaa työsuhteessa olevien palkansaajien tietoja. Kehitystyö on tuossa hyvällä mallilla, laita tämä sivu Developer Community - Netvisor seurantaan niin saat tiedon kun uusi resurssi julkaistaan.

Ystävällisin terveisin,

Tapio

Tapio Naumanen

Visma

13-03-2018 4:25 pm posted by Tapio Naumanen

Hei Janne​!

Korjaan tässä hieman itseäni.

Työn alla oleva resurssi ei tule täyttämään teidän tarvetta -> pudotan siis idean statusta.

Teidän tapauksessa minimi tarve olisi siis saada palkansaajan osalta yksilöivä tieto (hetu tms) ja työsuhteen alkamispäivä sekä päättymispäivä, myös menneet työsuhteet?

Ystävällisin terveisin,

Tapio

A

Anonymous

10-12-2020 4:54 pm posted by Anonymous

Onkohan tähän palkansaajan tietojen noutoon tulossa mitään ratkaisua?

Nyt saa haettua vain listan palkansaajien hetu:ista (getemployeesalaryparameterslist.nv) ja kaipaisin ainakin nimeä ja mieluummin työntekijän id:tä tuon hetun sijaan.

Login or Signup to post a comment