Laura Sainio

Viikkopäivitys 18.10.2018 - julkaisutiedote

18-10-2018 5:14 pm posted by Laura Sainio

Julkaisimme viikkopäivityksessä seuraavat uudistukset ja parannukset:

 

Osto

  • Lisäsimme ominaisuuden, jossa ostoreskontran kierron asettajana voit vaihtaa ostolaskuille asiatarkastajan tai hyväksyjän ostolaskunäkymän massatoiminnolla. Ominaisuudesta on hyötyä mm. silloin, kun laskujen alkuperäinen hyväksyjä tai asiatarkastaja ei itse pysty käsittelemään laskua.

Palkat

  • Vuoden 2018 palkkojen vuosi-ilmoitukset on nyt tehtävissä.
  • Korjasimme virheen, jossa AY-jäsenmaksun laskenta lisälaskelmalla oli virheellinen silloin kun käytettiin AY-jäsenmaksun ylärajaehtoa. Vastaavasti ongelma on voinut olla muidenkin palkkalajien käsittelyssä lisälaskelmalla, jos palkkalaji on jonkin palkkalajin kaavassa ollut osana ehtolauseen laskentaa.

Käyttöoikeudet

  • Käyttäjien tietojen tallentaminen on muutettu aina yrityskohtaisiksi aiemmasta koko järjestelmää kattavasta tallentamisesta. Samalla käyttäjien listaus on tiivistetty yhdelle sivulle, johon on lisätty "Yrityksen oma käyttäjä"-sarake, jossa "Kyllä" vastaa vanhaa "Yrityksen omat käyttäjät"-listausta ja "Ei" vastaa vanhaa "Muut käyttäjät, joilla on käyttöoikeus yritykseen" -listausta. Palkansaajien listaus on poistettu tästä yhteydestä kokonaan ja löytyy sivulta Palkat -> Palkansaajalistaus. 
  • Asiakkaamme, joilla on oikeus useampiin yrityksiin, voivat nyt tallentaa yrityskohtaiset yhteystiedot. Henkilö, jota muutos koskee, voi muuttaa itse tiedot kaikkiin yrityksiin. Käyttäjähallitsija voi tehdä saman muutoksen vain yrityskohtaisesti. Lue lisää käyttäjien tietojen muutoksista täältä>>

 

 

 

 

 


A

Anonymous

21-10-2018 11:59 am posted by Anonymous

Tuota ostolaskujen käsittelijän massaominaisuutta on odotettu! Hienoa, että se vihdoin saatiin toteutettua!

 

 

 

 

A

Anonymous

26-10-2018 5:17 pm posted by Anonymous

Miksi en voi vaihtaa itseäni massana asiatarkastajaksi/hyväksyjäksi laskuille? Ei kai tuo nyt vaan ole rajattu, että voi vaihtaa vain toisen henkilön käsittelemään laskuja muttei itseään? Tilannehan on nimenomaan se, että kun joku on vaikkapa lomalla, niin itsensä pitää vaihtaa noihin. Kaikki mahdolliset käyttöoikeudet löytyy, joten siitä ei ole kyse, että jotain niistä puuttuisi.

 

 

J

Jani Korhola

29-10-2018 2:33 pm posted by Jani Korhola

Hei Pasi,

 

Tuo massatoiminto on osa sijaistustoiminnallisuutta. Tuomme lähiaikoina myös itse tuon sijaistustoiminnallisuuden käytettäväksi, jossa käyttäjä voi määritellä etukäteen halutut sijaiset ostolaskujen käsittelyyn poissaolon ajaksi. Silloin myös tämän massatyökalun tarve toivottavasti vähenee.

 

Ja kyllä se on tarkoituksella tehty siten että itseään ei voi tuossa massana vaihtaa laskuille asiatarkastajaksi tai hyväksyjäksi. Ajatus on ollut estää mahdollisia väärinkäytöksiä, mutta tokihan tuon muutoksen pääsee tekemään kierron asettajan oikeuksilla yksitellen laskuilta. Eli tässä on nyt ristiriita. Keskustelemme tämän muuttamisesta kehitystiimissä ja jututamme myös muutamia asiakkaita tämän tiimoilta. Mikäli esteitä tämän muuttamiselle ei löydy, niin muutamme tuon työkalun toimintaa toiveesi mukaisesti.

Login or Signup to post a comment