A

Anonymous

Viikkopäivitys 23.5.2017 - julkaisutiedote

12-11-2021 7:13 pm posted by Laura Sainio (Updated 24-05-2017 by Anonymous)

Varastoraportteja koskien: miksi pitää päivittää toimivaa vain ulkonäön vuoksi? Taas tuli lisää klikkailuja, että saa esille päivittäin käytettävät varastoraportit. Lisäksi tekstejä laajennetussa haussa ei ole käännetty englanniksi, joten ulkomaisten tytäryhtiöidemme toiminta vaikeutui juuri huomattavasti. Saisiko edes tekstit käännettyä mahdollisimman nopeasti? Uusi tuotehaku.jpg


Laura Sainio

24-05-2017 1:03 pm posted by Laura Sainio

Hei Telia!

Kiitos palautteestasi! Tarkoitus ei ole ollut tehdä muutoksia ainoastaan käyttöliittymän ulkonäön vuoksi, vaan muutoksen mukana varastoraportteihin on myös tuotu uusia, pitkään toivottuja raportteja.  Samalla on mahdollistettu omien, räätälöityjen hakujen tallentaminen pikalinkeiksi myöhempää käyttöä varten.

Englannin- ja ruotsinkieliset käännökset saadaan käyttöönne huomenna. Pahoittelumme käännösten myöhästymisestä julkaisuun nähden.

Laura Sainio

12-11-2021 7:13 pm posted by Laura Sainio

Viikkopäivityksessä julkaisimme seuraavat uudistukset ja parannukset:

Materiaalinhallinta

  • Uudistimme varastoraporttien hakuehtosivun tuomalla uuden hakutoiminnallisuuden osaksi varastoraportteja. Lisäksi julkaistiin uusi tuote-erien jäljitysraportti erien takaisinvetotilanteita varten ja neljä uutta ostotilausraporttia, joista kaksi toimitetun laadun raportointia ja kaksi kirjanpitoon (GRNI) käytettäväksi.

Kirjanpidon raportointi

  • Korjattu pääkirja-raportin virhe, jossa tietyissä tilanteissa pääkirjan lopussa olevat yhteensä-rivit antoivat eri summan kuin mitä raportin esittämien lukujen yhteissumma oikeasti oli.

Viranomaisilmoittaminen

  • Parannettu verolomakkeiden ohjeistuksia

Palkat

  • Korjattu uuden lomalaskennan käyttöönottoa niin, ettei alkusaldojen muodostaminen turhaan huomauta palkansaajilta puuttuvista lomalaskentatavoista.
Login or Signup to post a comment