Laura Sainio

Viikkopäivitys 1.11.2018 - julkaisutiedote

01-11-2018 4:33 pm posted by Laura Sainio

Julkaisimme viikkopäivityksessä seuraavat uudistukset ja parannukset:

 

Käyttöoikeudet

  • Korjasimme tilitoimistojen käyttäjäoikeuksia koskevan virheen, jossa KH-roolilla pystyi antamaan Palkanlaskija-roolin yritykseen, johon ei ollut tilitoimistolinkitystä.
  • Korjasimme ongelman, jossa taannoisen viikkojulkaisun jälkeen osalle käyttäjistä näkyi vanhoja sähköpostiosoitteita. Jatkamme käyttäjähallinnan ongelmien korjauksia edelleen.

 

Myynti

  • Korjasimme ongelman, jonka seurauksena sopimuslaskutus ei muodstanut laskuja, mikäli palvelukorilla oli tuhansia asiakkaita. 

Palkat

  • Lisäsimme tilityspisteille uusia kenttiä. TyEL-tilityspisteelle voi nyt asettaa Työeläkelaitoksen yhtiötunnuksen ja Työeläkelaitoksen Eläkejärjestelynumeron tulorekisteri-ilmoittamista  varten.
  • Lisäsimme palkansaajalistaukseen massatoimintoja työsuhteen tietojen, palkansaajan perustietojen ja tilityspistetietojen asettamiseen.
  • Julkaisimme mahdollisuuden käyttää tulorekisteri-ilmoittamisessa tilitoimistokohtaista varmennetta. 
  • Korjasimme Palkansaajien historiatietojen tuontiexcelistä virheen, jossa palkkalajin lisätietokenttä “maksetaan rahana” esti tietojen tuonnin.

 

 


A

Anonymous

02-11-2018 2:51 pm posted by Anonymous

Hei,

 

Palkat: tuleeko myös tapaturmavakuutuksen tilityspisteelle mahdollisuus lisätä vakuutusnumero, sillä eikös sekin pidä ilmoittaa tulorekisteriin?

 

Ja nämä vakuutustiedot ja -numerot nousee automaattisesti tulorekisteriin lähtevään ilmoitukseen mukaan, kun ne on määritelty?

 

Onko tilitoimistokohtaisen varmenteen hakemiseen ohje, tehdäänkö se Netvisorin kautta vai miten? Saattehan ohjeen mahdollisimman pian, jotta tämän saa hoidettua.

R

Raisa Ruokonen

02-11-2018 3:07 pm posted by Raisa Ruokonen

Hei Kati!

 

Tapaturmavakuutuksen tilityspisteeltä löytyy nyt kenttä vakuutusnumerolle. Vakuutustiedot tulevat mukaan tulorekisterin palkkatietoilmoitukselle automaattisesti, kun ne on tallennettu tilityspisteille.

 

Tilitoimiston nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö tekee hakemuksen teknisen rajapinnan käyttämisestä tulorekisteri.fi:ssä. Varmennepyyntö aktivoituu hakemuksen tekemisen yhteydessä. Tämän jälkeen tekniseksi yhteyshenkilöksi merkitty henkilö (=hakemuksen tekijä) saa tulorekisteristä sähköpostitse siirtoavaimet, jotka sitten tallennetaan Netvisoriin. Kun siirtoavaimet on tallennettu Netvisoriin, varmenteen hakuprosessi jatkuu järjestelmän toimesta automaattisesti. Tästä löytyy jo nyt lisätietoa tukisivultamme, ja täydennämme ohjetta alkuviikosta.

 

Tulorekisterin varmennepalvelussa on häiriöitä, varmenteen haku on mahdollista 05.11. alkaen.

Login or Signup to post a comment