Start a new topic
A

Anonymous

Tositteelta polku/linkki tiliotteelle

22-01-2016 11:26 am posted by Anonymous

Samaan tapaan kuin myyntilaskutositteelta pääsee linkin kautta myyntilaskulle ja ostolaskutositteelta pääseen ostolaskuun, olisi hyvä saada vastaava toiminto pankkitositteelta linkki tiliotteelle.

Tiliotteella näkyy usein sellaista tietoa, mitä tositteelle ei kopioidu, ja helpottaisi kovasti siirtymistä Netvisorissa.

Joissain tositteissa tämä toteutuu, mutta ei kaikissa. Miksi tämä ei toimi kaikissa pankkitositteisssa ?


1 person likes this idea
Reply

A

Anonymous

27-01-2016 10:54 am posted by Anonymous

Linkki tiliotteelle tulee muistaakseni näkyviin, jos tiliotteella käsittelee tapahtuman pidempää kaavaa käyttäen: Muu tapahtuma > Uuden tositteen muodostus. Jos valitsee tiliotteella pelkän Tiliöi -painikkeen, niin silloin tositteelle ei muodostu linkkiä tiliotteelle.

Mutta samaa mieltä: tämä on oleellinen puute, joka olisi syytä korjata.

A

Anonymous

02-06-2016 10:52 am posted by Anonymous

Hei Netvisorin kehitys...

Olettehan tekemässä yllä mainitulle ongelmalle jotakin? On todella epäloogista, että linkin tiliotteelle saa näkyviin vain tekemällä tositteen niin sanotun pitemmän kaavan mukaan. Käytettäessä tiliöi -nappia tai tiliöintisääntöjä linkkiä tiliotteelle ei tositteelle muodostu.

A

Anonymous

10-06-2016 12:16 pm posted by Anonymous

tämä kyllä olisi tärkeä parannus sekä ohjelman toimintalogiikan että audit trailin kannalta. nyt joutuu erikseen hakemaan tiliotteiden kautta oikeaa tiliotetta että voi todentaa kyseessä olevan sama tosite.

A

Anonymous

20-09-2016 8:58 am posted by Anonymous

Samaa logiikkaa kaipaisin myös tarkistamattomat tiliöinnit näkymään. Sieltä olisi ehdottomasti päästävä suoraan esim. ostolaskulle/myyntilaskulle eikä kiertää aina tositteen kautta.

L

Lasse Kosonen

20-03-2017 9:08 am posted by Lasse Kosonen

Hei,

tarkkaa aikataulua minulla ei ole antaa, mutta otimme tämän parannettaviin asioihin ja tulemme tekemään sen, että tositteelta pääsee kyseiselle tiliotteelle, vaikka tosite onkin tiliöity "lyhyemmän" kaavan mukaan.

A

Anonymous

05-06-2018 9:43 am posted by Anonymous

Hei,

Koska myös lyhyemmän kaavan kautta tiliöidyistä tositteista saadaan linkki tiliotteelle?

Login or Signup to post a comment