Start a new topic
A

Anonymous

Valuutan ja valuuttakurssin näkyminen matkalaskulla

26-01-2017 11:08 am posted by Anonymous

Hyväksytyssä matkalaskussa ei näy, että millä valuutalla ja summalla käyttäjä on kuitin tallentanut, eikä siten myöskään käytetty valuuttakurssi, jonka perusteella euromäärä on muodostunut matkalaskulle. Helpottaisi kovasti näiden tietojen näkyminen, olisiko mahdollista saada nämä tiedot tallentumaan pysyvästi matkalaskulle?


M

Minna Seistilä

26-01-2017 10:45 am posted by Minna Seistilä

Hei Ami,

Valuuttatietoja ei tosiaan näy matkalaskun tapahtumarivillä enää syöttövaiheen jälkeen. Lisättäessä kulua valuutassa, annetaan Yksikköhinta, sekä käytettävä Valuutta. Ohjelma tarjoaa Valuuttakurssin, minkä perusteella valuuttasumma muunnetaan euroiksi.

Valuutan syöttö.jpg

Kun rivi on Kuitattu, ei enää Asiatarkastus/Hyväksyntä vaiheessä näy valuuttatapahtumasta kuin euroiksi muunnettu summa.

Valuutta hyväksyttäessä.jpg

Joten lisäisitkö tästä aiheesta kehitysehdotuksen tuonne Communityn Tuoteideointi-osioon, jotta muutkin käyttäjät voivat äänestää ja kommentoida asiaa. Valitettavasti en voi siirtää tätä keskustelua tuonne Tuoteideointi-osioon puolestasi. Kun lisäät sen sinne itse, niin saat sähköpostiisi tiedon kehitysideasi saamasta huomiosta.

M

Minna Seistilä

26-01-2017 3:16 pm posted by Minna Seistilä

Kehitysidea löytyy Tuoteidea-osiosta:Valuutan ja valuuttakurssin näkyminen matkalaskulla

M

Minna Seistilä

01-02-2017 8:09 am posted by Minna Seistilä

Kysymykseen on vastattu toisessa keskustelussa.

Lisäksi aiheesta on jätetty kehitysidea: Valuutan ja valuuttakurssin näkyminen matkalaskulla

A

Anonymous

25-04-2017 10:31 am posted by Anonymous

Moi

On tosi hölmöä, että tuo tieto alkuperäisestä valuutasta ja valuutan määrästä ei siirry hyväksynnän jälkeen eteenpäin vaikka tieto on syötettynä ohjelmassa. Miksi syötettyä tietoa ylipäätään jätetään pois? Tuskin moisen tiedon tallentaminen tekee suurta muutosta kokonaistietomäärään. Ja kuitenkin oston perusteena oleva kuitti tai oikeammin sen kuva on alkuperäisessä valuutassa, joten olisi kätevämpää nähdä ilman laskemista, vastaako syötetty summa kuitin tietoja.

S

Sini Alamäki

25-10-2017 11:05 am posted by Sini Alamäki

Kiitos kehitysehdotuksesta. Tämä kyseinen ehdotus on ollut äänestettävänä ja kommentoitavana jo kauan eikä ole kerännyt yleisesti sellaista kiinnostusta commynityläisten joukossa, että nostaisimme tämän tarkemmin priorisoitavaksi.

Siirrän ehdotuksen arkistoon, mutta voimme kuitenkin palata tähän, mikäli ehdotuksen osalta tilanne muuttuu ja muutos koetaan yleisesti tärkeäksi ja asiakkaidemme toimintaa tehostavaksi.

Login or Signup to post a comment