Start a new topic
A

Anonymous

Peilitietokannan avaaminen Netvisor-käyttäjille

22-06-2016 1:33 am posted by Anonymous

Olen pariin otteeseen keskustellut Kari Ryynäsen kanssa Netvisorin tietokannan avaamisesta järjestelmän käyttäjille. Käytännössä tämä tarkoittaisi reaaliaikaisen peilitietokannan perustamista, johon käyttäjällä olisi lukuoikeus. Karin viimeisin vastaus oli suunnilleen: "Tällä hetkellä ei ole mahdollista, mutta kerro, miksi se pitäisi avata, niin voidaan harkita."

Suora tietokantayhteys antaisi käyttäjille mahdollisuuden noutaa Netvisoriin kirjattua tietoa muihin järjestelmiin (esim. tietovarastot, Excel, BI-järjestelmät) automaattisesti valmiiksi kulloisenkin tarpeen mukaisessa muodossa. Tiedonhaku ei olisi rajoittunut Netvisorin omiin raportteihin ja REST-rajapintaan, vaan käyttäjä voisi rakentaa raportointinsa yrityksensä tarpeen mukaiseksi. Hyödyt eivät rajoitu vain raportointiin. Tietokantaa olisi mahdollista hyödyntää kutakuinkin kaikessa, jossa tarvitaan Netvisoriin kirjattua tietoa. Tietokantojen hyödyntäminen on jo pitkään ollut arkipäivää suuremmissa yrityksissä ja on-premise-järjestelmissä, mutta on selvästi yleistymässä myös pilvipalveluissa erityisesti pinnalla olevien tiedolla johtamisen ja data-analytiikan myötä.

Voisiko Netvisorin tietokannan avata?

Terveisin,

Elias Ballhorn

1 Comment

J

Jani Korhola

17-01-2018 10:35 am posted by Jani Korhola

Hei Elias,

Arkistoin idean sillä se on ollut pitkään avoinna ilman suurempaa kannatusta. Mietimme kuitenkin parhaillaan erilaisia BI-ratkaisuja, joten on mahdollista että toiveesi toteutuu jossain muodossa lähivuosina.

Login or Signup to post a comment