Start a new topic
A

Anonymous

Sähköpostilaskuosoitteen tallennus uutta asiakasta perustettaessa

14-10-2016 8:55 pm posted by Anonymous

Ainakin meidän asiakkaat jonkun verran vielä käyttävät laskujen lähettämiseen myös sähköpostia Netvisorista. Uuden asiakkaan lisääminen on nykyään kätevää YTJ-haun avulla ja verkkolaskutustiedot saa myös näppärästi syötettyä uutta asiakasta lisätessä. Siitä pääsee sitten samantien myös laskuttamaan. Jos lasku halutaan kuitenkin lähettää sähköpostilla täytyy mennä erikseen asiakastietoihin lisäämään sähköposti sinne tietoihin. Eli sähköpostilaskutusosoite kenttä olisi myös hyvä saada tuohon samaan näkymään niin siitä pääsisi samantien tekemään laskua.


A

Anonymous

14-12-2016 12:28 pm posted by Anonymous

Tämä helpottaisi kyllä huomattavasti työtä kun jäisi yksi ylimääräinen vaihe pois, sähköpostilaskutusta tulee kuitenkin enenevissä määrin varsinkin yksityishenkilöitä ja esim. yhdistyksiä laskutettaessa. Tämän toteutuskaan tuskin olisi kovin monimutkaista.

L

Lasse Kosonen

22-03-2017 8:59 am posted by Lasse Kosonen

Hei,

ominaisuus, että laskutussähköpostin pääsee laittamaan asiakasta syöttäessä on tulossa toivottavasti vielä tämän kuun aikana. Ensi kuun alussa viimeistään.

L

Lasse Kosonen

17-05-2017 11:19 am posted by Lasse Kosonen

Hei,

tämä toteutettiin maaliskuun viimeisessä viikkopäivityksessä, joten nyt onnistuu laskutussähköpostiosoitteen lisääminen myös asiakasta perustettaessa.

Login or Signup to post a comment