Start a new topic
R

Raisa Ruokonen

Tulorekisterin täsmäyttäminen - onko tulossa työkaluja?

12-11-2021 7:18 pm posted by Anonymous (Updated 17-06-2019 by Raisa Ruokonen)

Hei Pasi!

 

Ensimmäiseksi toteutamme tähän tarpeeseen lähiviikoina täsmäytysnäkymän, jonka avulla tulorekisteristä haetun aineiston voi manuaalisesti täsmäyttää palkanlaskennan aineistoon. Rajapintatoteutuksen ja sen myötä automaattiseen täsmäytyksen ja huomautukset eroavuuksista tulorekisteriin toimitetun aineiston ja palkanlaskennan aineiston välillä toteutamme myöhemmin. 

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 7:18 pm posted by Anonymous

Saamani tiedon mukaan tulorekisterin rajapinta on kaksisuuntainen ja sieltä voidaan myös hakea tietoja ohjelmistoon. Onko täsmäyttämiseen tulossa työkaluja, joka hakee tulorekisterin tiedot Netvisoriin ja kertoo käyttäjälle suoraan, että esimerkiksi tyel-palkkasumma jne Netvisorissa ei täsmää tulorekisterin tietoihin?

 

Meillä esimerkiksi rakennellaan parhaillaan excel-pohjaa millä näitä tietoja täsmäytetään keskenään kirjanpidon, palkanlaskennan, tulorekisterin, työllisyysrahaston, tyel-yhtiön ja tapaturmavakuutuksen kesken. Aiempaan verrattuna täsmäyttämiseen pitää hakea laskuistakin tiedot ja töitä riittää näiden tekemisessä. 

 

Netvisorin tulorekisteri toiminnallisuuden eroa muihin toimijoihin nähden voi vielä selvästi parantaa rakentamalla nämä automaattiset täsmäytystyökalut. 

 

Login or Signup to post a comment