Start a new topic
A

Anonymous

Ostolaskulle maksukiellon asettaminen

30-10-2015 2:52 pm posted by Anonymous

Joskus tulee tilanteita että ostoreskontrassa on lasku jotain ei saa maksaa. Esimerkiksi se on jo maksettu nopeasti tilisiirtona tai verkkopankista ja lasku odottaa reskontrassa hyväksyntää sekä sen jälkeistä maksun kohdistusta. Joskus taas lasku on hyväksytty mutta ennen maksua pitää odottaa jonkun toisen maksun saapuminen omalle tilille tai allekirjoitettu sopimus puuttuu vielä tms. Näissä tapauksissa olisi kätevää jos laskulle voisi itse asettaa maksukiellon. Kun useampi ihminen hoitaa samaa reskontraa lipsahtaa välillä maksuja kahdesti tai liian aikaisin.


J

Jani Korhola

27-06-2016 8:19 am posted by Jani Korhola

Hei Laura,

Idea on otettu meidän backlogille.

J

Jani Korhola

21-11-2016 9:15 am posted by Jani Korhola

Hei,

Tulemme mahdollistamaan maksukiellon asettamisen sekä ostolaskulle että toimittajalle vielä tämän vuoden aikana.

J

Jani Korhola

30-12-2016 8:23 am posted by Jani Korhola

Hei,

Olemme nyt julkaisseet mahdollisuuden asettaa maksukielto sekä ostolaskulle että toimittajalle.

Toimittajakortilla maksukiellon asetus / poisto tapahtuu alla olevan sivun kautta. Toimittajakohtainen maksukielto tarkoittaa sitä, että yhtään toimittajan ostolaskua ei voi laittaa maksuun ilman että tämän asetuksen käy poistamassa.

Ostolaskulla ja Avoimet ostolaskut -näkymässä tieto toimittajakohtaisesta maksukiellosta näkyy toimittajan nimen yhteydessä seuraavasti.

Infoteskstiä avoimet ostalaskut listauksessa tullaan vielä muuttamaan.

Ostolaskukohtaisen maksukiellon saa asetettua ja poistettua "Ostolaskun toiminnot" -painikkeen takaa.

Laskukohatainen maksukielto näkyy huomiona laskunumeron yhteydessä sekä ostolaskulla että Avoimet ostolaskut -näkymässä.

Myös tässä listausnäkymän tekstiä tullaan vielä päivittämään.

Maksukiellossa olevat laskut saa vietyä mukaan maksatusnäkymään asti, mutta siellä tehdään tarkistus jonka perusteella maksaminen on estetty.

J

Jani Korhola

30-12-2016 8:28 am posted by Jani Korhola

Lisäkysymys vielä tuohon toimittajakohtaiseen maksukieltoon liittyen.

Mikäli toimittajalle on asetettu maksukielto, niin nyt toimittajan laskuja ei saa maksuun ilman että maksukielto käydään ottamassa pois toimittajakortin kautta. Tarvitaanko tähän mahdollisuutta siihen, että toimittajakohtaisesta asetuksesta huolimatta jonkin yksittäisen laskun saisi vietyä maksuun ilman että tuo toimittajakohtainen maksukielto pitää käydä poistamassa? Vai onko tämä parempi näin ehdottomana "joko/tai" ratkaisuna?

Login or Signup to post a comment