Start a new topic
A

Anonymous

Käsittelyhistoria myyntilaskuille

23-06-2016 1:22 pm posted by Anonymous

Hei

Kun jossain vaiheessa on myyntireskontraankin tulossa isompi uudistus, niin viimeistään siinä voisi lisätä myyntilaskuille samantyyppisen käsittelyhistorian kuin jo ostoreskontran puolella on olemassa. Nykyisellään kun myyntireskontran puolella laskuilla on näkyvissä pelkkä tulostus- ja lähetyshistoria, sen lisäksi kaipaisi enemmän informaatiota. Näkisi että mitä on tehty, milloin ja kuka on käynyt muutoksen tekemässä, niin olisi helpompi selvittää mahdollisia epäselvyyksiä.


A

Anonymous

23-06-2016 2:36 pm posted by Anonymous

Tätä kaivannut myös aina välillä. Tähän lisäisin myös historiatietona sitä, että minkä näköisenä lasku on lähtenyt eteenpäin.
Nyt historiatiedoissa näkyy vain tulostukset eikä sitä, jos laskua on muokattu jotenkin tulostuskertojen välillä. Nyt tulostushistoriassa näkee vain pdf-tulostuspalvelun kautta lähetetyn laskun kuvan, mutta muuiden kuvat joudut katsomaan joko esikatseluna (jolloin laskussa esikatselu -teksti) tai tulostamaan sen todellakin uudelleen.

A

Anonymous

23-06-2016 2:58 pm posted by Anonymous

Sitä näkymää tosiaan välillä kaipaa että minkänäköisenä lasku on lähtenyt maailmalle. Tähän voisi vielä lisätä sen, että kun laskua ja varsinkin sen summia muutetaan, niin muutosten pitäisi päivittyä automaattisesti myös tositteelle. Ostoreskontran puolellahan tämä toimii kun käyt laskun tietoja muuttamassa niin muutos päivittyy myös tositteelle. Myyntireskontrassa saat sitten täsmäytysnäkymän kautta lähteä etsimään eroja, jos laskuja on muutettu sen jälkeen kun siitä on tosite muodostunut.

T

Timo Pöntinen

21-07-2016 9:22 am posted by Timo Pöntinen

Hei,

Myyntilaskunäkymän uudistuksessa (joka on nyt suunnitteilla) tulemme myös tämän käsittelyhistorian lisäämään. Toiminnallisuuksiltaan se on samankaltainen kuin mitä esimerkiksi ostolaskulla. Tällä hetkellä kartoitamme vielä tapahtumatyyppejä mistä olisi hyvä jäädä jälki ja mistä ei tarvitse, jolloin olennaiset asiat erottuvat hyvin.

Tässä teiltä on tullutkin muutama hyvä käyttötapaus jo!

T

Timo Pöntinen

21-07-2016 9:25 am posted by Timo Pöntinen

Hei,

Suositeltu tapa korjata jo lähetettyä myyntilaskua järjestelmässä on tehdä hyvityslasku. Mutta tietysti on tapauksia jolloin muut tavat ovat tarpeellisia ja näitä varten tulemme myyntilaskun käsittelyyn lisäämään joitain tähän liittyviä ominaisuuksia.

Tällä hetkellä järjestelmä ei käyttäjää juurikaan auta  laskun muokkaus -prosessissa, esim. ohjaamalla tekemään hyvityslaskua tai muistuttamalla että muutokset täytyy käydä tekemässä myös tositteelle.

L

Lasse Kosonen

18-05-2017 4:32 pm posted by Lasse Kosonen

Hei,

tänään viikkopäivityksessä meni tuotantoon "myyntilaskun käsittelyhistoria"-välihehti. Myyntilasku-uudistuksessa logitietoa & -näkymää vielä parannetaan, eli tuo nyt tullut ei vielä ole Timon mainitsema uudistus.

Login or Signup to post a comment