Start a new topic
A

Anonymous

Pankkitilistä linkki tiliotteelle + saldohaku etusivulle

23-05-2016 3:33 pm posted by Anonymous

Hei

Parikin ehdotusta uuden version etusivulle. Tällä hetkellä kun klikkaa pankkitilin saldoa, niin linkki vie tilin tietoihin. Ehdotan sen tilalle että linkki veisi tiliotteelle. Tiliotetta tarvitaan kuitenkin paljon useammin kuin tilin tietojen katsomista/muuttamista.

Toinen idea koskee tilien saldon päivitystä eli olisiko mahdollista lisätä mahdollisuus päivittää tilin saldo suoraan etusivulta.


A

Arto Muikku

30-05-2016 9:55 am posted by Arto Muikku

Moi Teemu,

Muutetaan ohjaamaan tiliotteelle, paljon oleellisempi kuin tilin tiedot. Kiitos huomiosta!

Pankkitilit-kohtaan meillä oli muutenkin ideana tehdä muutos, että saldo ei olisi heti näkyvissä, vaan sitä pitäisi erikseen pyytää painikkeella "näytä saldo" tai "päivitä ja näytä saldo". Vasta sen jälkeen saldo tulisi käyttäjälle nähtäväksi.

Tämä siksi, että yrityksen rahavarat eivät olisi aina etusivulla heti näkyvissä. Jos etusivu on vaikkapa auki ja näytön taakse käveleekin henkilö jolle ko. tieto ei kuulu. Samalla mainitsemasi saldon päivityksen voisi tehdä myös.

A

Arto Muikku

12-12-2017 12:42 pm posted by Arto Muikku

Merkkaan tämän toteutetuksi. Porautuminen on nykyään tiliotteelle. Saldo näkyy, mutta aloitusnäkymiä muokkaamalla Pankkitilit-widgetin saa etusivulta pois.

Login or Signup to post a comment