Start a new topic
A

Anonymous

Community-aktiivien ja Netvisor-kehityksen tapaaminen

08-11-2017 1:10 pm posted by Anonymous

Tämä ei liity itse ohjelmaan, mutta ehdotan silti että joskus voisi järjestää tilaisuuden jossa me Community-aktiivit ja Netvisorin kehityspuoli päästäisi keskustelemaan että mitä käyttäjä haluaa ohjelmalta ja miten kehitystiimi voi siinä auttaa vai voiko tai viitsiikö.

Tämä Community on ihan kiva lisä palveluun, mutta tuntuu välillä siltä että tämä on enemmänkin muodon vuoksi, että huudelkoon nuo tuolla, kuunnellaan puolella korvalla ja toteutetaan ideat mitkä meistä tuntuu parhaalta. Käyttäjiä pitää saada ihan aikuisten oikeasti enemmän mukaan kehitykseen, ettei homma mene niin, että pahimmassa tapauksessa ihmiset jotka eivät ole koskaan tehneet kirjanpitäjän työtä tekevät näitä päätöksiä siltä pohjalta mikä kuulostaa heidän korvissaan hyvältä. En sano, että ihan jokaista pikku detaljia pitäisi toteuttaa mitä yksittäinen käyttäjä vaatii, mutta jos nyt useampi käyttäjä kannattaa ideaa x ja silti sanotaan kylmästi että ei tehdä, ilman mitään selityksiä niin silloin tämän Communityn merkitys muuttuu kyseenalaiseksi. Tämän Communityn pitäisi kai olla jonkinlainen "käyttäjaraati", mutta ei aina siltä tunnu.


A

Anonymous

09-11-2017 1:44 pm posted by Anonymous

Community on iso askel siihen nähden ettei aiemmin ollut lainkaan paikkaa mistä kysellä apua, itseoppineen ei-kirjanpitäjäkäyttäjän. Tai no, maksullinen Netvisor-tukipuhelin, tuntui vaan tosi tyhmältä soitella sinne. Ohjeetkin löytyi jos löytyi, ja kovin usein niistä puuttui se tietty asia minkä kanssa oli ongelmissa.

Mutta Communityn rakenne ei ainakaan minulle ole niin selkeä, että pysyisi kaikista jutuista, kysymyksistä, ideoista yms ajantasalla.

Esim ideoiden äänestäminen sinänsä hyvä vaan ne ideat pitäisi jotenkin tulla paremmin esille, ei niitä muista käydä erikseen etsimässä, että olisko joku hyvä idea tullut jolle haluaisi antaa kannatuksensa.

T

Timo Pöntinen

15-11-2017 9:38 am posted by Timo Pöntinen

Hei!

Tämä on hyvä idea Teemu. Otamme tämän käsittelyyn ja mietimme mikä olisi paras tapa ja formaatti järjestää. Kokeiluluontoisesti voisimme järjestää webinaarin, jolloin paikalle pääsee eri puolilta Suomea. Lisäksi varmasti valitsemme aiheeksi jonkun selkeän teeman (esimerkiksi ostolaskujen käsittely) jolloin keskustelu pysyy rakenteellisempana ja siihen on etukäteen kaikkien osapuolien helpompi valmistautua.

En usko, että vielä loppuvuoden aikana tätä kerkeämme järjestämään, mutta alkuvuonna kokeilemme kuinka tälläinen kerää kiinnostusta.

Community on meillekin tärkeä paikka käydä vuoropuhelua laajemman asiakas- ja käyttäjäjoukon kanssa. Valitettavasti meilläkin vielä hieman omat prosessimme varsinkin tämän tuoteideointi-osion kanssa hakevat muotoaan rutiininomaisemmaksi ja tehokkaammaksi. Lupaan tämän kuitenkin parantuvan!

V

Ville Kuusela

16-11-2017 10:00 am posted by Ville Kuusela

Moi Taina

Olemme tehneet paljon parannuksia ja muutoksia ja ne jatkuvat edelleen. Ohessa pari esimerkkinä kevään ja kesän 2017 ajalta.

- Tukipuhelin ei ole enää lisämaksullinen ja kaikilla on käytössä nyt sähköpostituki veloituksetta.

- Käyttöohje on uudistettu ja sen sisältöä laajennetaan koko ajan lisää jotta se palvelisi paremmin loppukäyttäjiämme.

- Ilmaisia koulutuksia ja sertifiointeja tarjotaan Netvisor Academyssaja tulemme panostamaan itseopiskeluun merkittävästi lisää erilaisen materiaalin muodossa. Nykyisellään myös rullaavia koulutuksia on tarjolla webinaarimuotoisina Koulutuskalenteristamme

Varsinainen idea että voisiko järjestää tapaamisen on erittäin hyvä ja yksi varma kohtaamispaikka on myös asiakaspäivämme jotka järjestetään taas ensi keväänä. Kuten Timo tuossa jo vastasikin halu on järjestää lisää näitä kohtaamisia jotta voimme paremmin kehittää palvelujamme vastaamaan arjen haasteita.

Kehitämme siis jatkuvasti toimintaamme ja luemme ahkerasti palautteenne Communitysta ja se on myös meille tärkeä tietolähde.

SUURI KIITOS palautteestanne, se on meille tärkeää!

Ystävällisin terveisin:

Ville Kuusela

Asiakaspalvelujohtaja

Visma Solutions Oy

A

Anonymous

16-11-2017 11:10 am posted by Anonymous

Hei

On hyvä, että netistä löydämme nopeasti koulutuksia pikaiseen tarpeeseen. Nämä ovat kuitenkin vain yksikanavaisia, myös Skype ja webbinaarit; vaikka niihin pääsisi kommentoimaan ovat kuitenkin tilanteita jossa pääosin yksi puhuu ja muut kuuntelevat. Täällä työpöytien ääressä istutaan muutenkin ihan riittävästi ja netti ei korvaa ihmisten välistä kommunikaatiota ja verkostoitumista mitä muuten aika vähän täällä communityssäkään tapahtuu. Ajatusten vaihto koulutusten lomassa kahvi/ruokatauoilla on myös ihan yhtä tärkeää, samoin koulutuksessa voit paljon rohkeammin ja helpommin kysyä juuri silloin mieleen tulevia kysymyksistä tai aiempia ongelmia.

V

Ville Kuusela

16-11-2017 12:08 pm posted by Ville Kuusela

Moi Tuula

Koulutuspalvelumme on tosiaan melko laajaa ja pelkästään vuonna 2016 koulutimme yli 4000 yksittäistä henkilöä verkkopalveluidemme käyttöön. Vuosi 2017 tulee olemaan määrältään vieläkin suurempi.

Suuri osa tuosta koulutustyöstä tehtiin paikan päällä ja asiakkaidemme toiveet huomioiden olemme siirtäneet myös koulutuksia jatkuvasti verkkoon ja käytettäväksi 24/7 kun tarve vaatii mutta emme suinkaan ole luopumassa kohtaamisista, asiakaspäivämme on yksi iso tapahtuma jossa toivomme näkevämme suuren joukon ihmisiä verkostoitumassa.

Koulutuspalveluidemme asiakaspalaute sekä verkossa että paikanpäällä tehtynä on saanut kiitosta ja olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä että pystymme tuottamaan suurelle määrälle asiakkaitamme laadukasta koulutuspalvelua joka päivä, joten uskon että molempia kannattaa pitää arvossaan.

Olen samaa mieltä että erilaisia kohtaamisia on hyvä olla ja samalla tunnistaa se että asiakkailla on erilaisia tarpeita ja pyrkiä pysymään "ajassa" mukana, olemme sitoutuneita tekemään joka päivä parhaamme että voimme tuottaa tarpeita täyttäviä palveluita asiakkaillemme.

Ystävällisin terveisin:

Ville Kuusela

Asiakaspalvelujohtaja

Visma Solutions Oy

A

Anonymous

11-01-2019 4:28 pm posted by Anonymous

Olen ollut tuotekehityksen kanssa skypepalavereissa, roolini on ollut puhua käyttäjien näkökulmasta asioita. Netvisoria pyörittänyt tilitoimistomaailmassa kohta 9 vuotta.  Näissä käydyt asiat eivät ikinä ole menneet tuotantoon asti vaikka on tuotu ihan bugeja esille. Ongelma toimintoja näytetty jaetuilla työpöydillä yms. Turhauttavaa kun omaa työaikaa menee ihan hukkaan, sama kuin kävisin huutelemassa nämä asiat tuohon lähimetsään. 

Login or Signup to post a comment