Start a new topic
S

Sini Alamäki

Ay maksut ja ulosoton tilitykset

12-11-2021 7:24 pm posted by Anonymous (Updated 11-10-2017 by Sini Alamäki)

Kiitos kehitysehdotuksesta. Tämä kyseinen ehdotus on ollut äänestettävänä ja kommentoitavana jo kauan eikä ole kerännyt yleisesti sellaista kiinnostusta commynityläisten joukossa, että nostaisimme tämän tarkemmin priorisoitavaksi.

Siirrän ehdotuksen arkistoon, mutta voimme kuitenkin palata tähän, mikäli ehdotuksen osalta tilanne muuttuu ja muutos koetaan yleisesti tärkeäksi ja asiakkaidemme toimintaa tehostavaksi.

Tulemme loppuvuoden aikana käymään avoimet ehdotukset tarkemmin läpi sekä päivittämään omat toimintaohjeemme, jotta viestintä kehitysehdotusten suhteen on jatkossa  ajantasaisempaa ja selkeämpää.

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 7:24 pm posted by Anonymous

Saisiko ay tilityksiin virheen korjaamis toiminnon. Nyt ei pysty korjaamaan jos vahingossa menee väärälle ajanjaksolle. Jokin huomio paikka johon saisi edes infoa itselle. Esim ajanjakso puutteellinen ja tilisiirtona maksettu osa ay tilityksia. Kuten nyt jouduin tekemään.

Ulosoton tilitys helpommaksi pvm osilta (kaksiviikkoisjaksot). Siitä johtui myös tuo ay vääräpvm tilitys kun ajatukset olivat ulosoton tilityksissä.

Login or Signup to post a comment