Start a new topic
A

Anonymous

Ay maksut ja ulosoton tilitykset

04-04-2017 11:15 am posted by Anonymous (Updated 11-10-2017 by Sini Alamäki)

Saisiko ay tilityksiin virheen korjaamis toiminnon. Nyt ei pysty korjaamaan jos vahingossa menee väärälle ajanjaksolle. Jokin huomio paikka johon saisi edes infoa itselle. Esim ajanjakso puutteellinen ja tilisiirtona maksettu osa ay tilityksia. Kuten nyt jouduin tekemään.

Ulosoton tilitys helpommaksi pvm osilta (kaksiviikkoisjaksot). Siitä johtui myös tuo ay vääräpvm tilitys kun ajatukset olivat ulosoton tilityksissä.

1 Comment

S

Sini Alamäki

11-10-2017 1:44 pm posted by Sini Alamäki

Kiitos kehitysehdotuksesta. Tämä kyseinen ehdotus on ollut äänestettävänä ja kommentoitavana jo kauan eikä ole kerännyt yleisesti sellaista kiinnostusta commynityläisten joukossa, että nostaisimme tämän tarkemmin priorisoitavaksi.

Siirrän ehdotuksen arkistoon, mutta voimme kuitenkin palata tähän, mikäli ehdotuksen osalta tilanne muuttuu ja muutos koetaan yleisesti tärkeäksi ja asiakkaidemme toimintaa tehostavaksi.

Tulemme loppuvuoden aikana käymään avoimet ehdotukset tarkemmin läpi sekä päivittämään omat toimintaohjeemme, jotta viestintä kehitysehdotusten suhteen on jatkossa  ajantasaisempaa ja selkeämpää.

Login or Signup to post a comment