Start a new topic
A

Anonymous

Ostolaskujen eräpäivämäärän punainen väri

26-09-2018 3:21 pm posted by Anonymous

Hei,

 

Ostoreskontrassa eräpäivä näkyy punaisella, vaikka lasku on jo maksettu. Pitäisi olla helppo korjata se niin, että eräpäivä näkyy mustana, kun eräpäivä on ohi ja lasku on maksettu. Ärsyttääkö tämä muitakin? 

1 Comment

A

Anonymous

28-09-2018 11:20 am posted by Anonymous

Onhan se ehkä hiukan tarpeeton korostus kun lasku on jo maksettu, mutta lasku häviää reskontralistalta kun maksupäivän tiliote maksupalautteineen tulee järjestelmään. Päivätiliotteen kanssa lasku siis roikkuu siinä maksupäivään asti ja seuraavana päivänä sitä ei enää siinä ole. Viikko- tai kuukausitiliotteella ärsytyskynnys toki voi ylittyä ja väri voisi vaihtua jos lasku on maksupalvelussa ja maksupäivä mennyt.

 

Itse olen ottanut Maksupäivä ja Laskun tila -sarakkeet myös näkyviin, jolloin näen heti onko lasku jo maksupalvelussa ja millä maksupäivällä. Myös Maksettu-sarake on käytännöllinen jos jotain laskua maksetaan osissa.

 

Toisaalta punainen eräpäivä ostolaskuluettelossa on maksetuissa laskuissa täysin tarpeeton. Sieltä kun listaat alkuvuoden laskuja, niissä kaikissa on tietenkin eräpäivä mennyt, eikä sitä ole tarpeen korostaa. Laskuhan on (pääsääntöisesti) maksettu jo kuukausia sitten. Puhumattakaan aiempien tilikausien laskuista..

 

 

Login or Signup to post a comment