Start a new topic
A

Anonymous

ÄRSYTYSKÄYRÄ HUIPUSSAAN!

03-04-2017 5:10 pm posted by Anonymous

Miksi kun teet uuden laskun niin tyhjällä laskupohjalla on vain 5 riviä??? En usko, että olisi kovinkaan työlästä ohjelmiston kehittäjien laittaa vaikka 15 tyhjää tuoteriviä uudelle laskupohjalle? Ja miksi kun haet tuoteluettelosta tuotteita laskulle niin haettu tuote korvaa laskulla ylimmällä rivillä olleen tuotteen jos laskua ei ole tallennettu ennen kuin tuotetta lähdetään hakemaan tuoteluettelosta? Miksi Netvisor ei anna poistaa tuotteita tuoteluettelosta??? Miksi Tuotelistaus -sivulla 'Rajaa listaus -> Tuoteryhmä ja Oletusvarasto' vetolaatikot eivät toimi? Tuoteryhmähausta ja sen puoleen Netvisorista kokonaisuutena on tullut raivostuttava uudistuksien jälkeen ja vaadin, että ohjelmiston bugit korjataan välittömästi tai muuten vaihdan ohjelmistoa!!! On kohtuutonta miten paljon aikaa ja säätämistä menee tälläisten yrityksen pyörittämisen perusasioiden kanssa painimiseen, niin kuin esim. laskujen tekoon!


A

Anonymous

04-04-2017 9:48 am posted by Anonymous

Painavaa asiaa Toni!

A

Anonymous

04-04-2017 9:59 am posted by Anonymous

Todellakin !!  Eikö ohjelmien tarkoitus olisi helpottaa ja nopeuttaa tekemistä ? 

A

Anonymous

05-04-2017 9:46 am posted by Anonymous

Hei Toni,

Tavallisessa tuotehallinnassa on tämä ominaisuus, jolloin laskupohjalla näkyy ensin vain viisi tuoteriviä, eivätkä tuotteet jää näkyviin laskulle mikäli laskua ei tallenneta siinä välissä kun laskulle haetaan lisää tuotteita. Myöskään tuoteluettelon kautta tuotteiden poistaminen massana ei onnistu, eikä tuotteen poistaminen rekisteristä kokonaan onnistu muutenkaan, mikäli tuotteella on tapahtumia(tilauksilla, laskuilla, varastossa...) Varmistin tuotekehityksemme puolelta, että näihin asioihin on tulossa korjaus kuluvan vuoden aikana. Tavalliseen tuotehallintaan on myös tulossa myöhemmin käsittelykori, jonka avulla tuotteita on mahdollista käsitellä massana paremmin.

Laajennetun tuotehallinnan puolella nämä asiat toimivat paremmin, sillä tuotteita on mahdollista poistaa käsittelykorin kautta massana, ja tuotteet on mahdollista poistaa myös pysyvästi rekisteristä vaikka niillä olisikin ollut tapahtumia Netvisorissa. Laajennetun tuotehallinnan myötä myös laskulle, tilaukselle tai tarjoukselle on mahdollista lisätä heti alussa tuoterivejä tarpeen mukaan.

Kertoisitko tarkemmin vielä siitä kuinka tuotelistauksen 'Rajaa listaus -> Tuoteryhmä ja Oletusvarasto' vetolaatikot eivät toimi? Mikäli tarkoitit sitä että esimerkiksi valikon kohdassa 'Tuoteryhmä' jälkeen ei ilmesty näkyviin uutta valikkoa tuotteista, johtuu tämä siitä että yhtäkään tuotetta ei ole haettu tuotelistaukseen. Jos taas valikko itsessään ei toimi mielestäsi oikein, saattaa tämä johtua internet-selaimesta tai sen  välimuistista, joka kannattaa tyhjentää.

Pahoittelemme aiheutunutta mielipahaa ja kiitämme kärsivällisyydestä.

tuoteryhmä haku.jpg

A

Anonymous

07-04-2017 7:44 am posted by Anonymous

Hei Antti.

Olin kyllä tietoinen siitä, että jos laskua ei tallenneta niin tuotteet häviävät laskupohjalta. Kyse ei ollutkaan siitä. Vaan siitä, että kun uusi tuotehallinta tuli käyttöön niin se toi mukanaan sen, että kun olet käyttänyt ja tavallisella laskupohjalla olleet 5 tyhjää riviä ja painat hae tuotteita tuoteluettelosta -painiketta niin aiemmin (ennen uudistusta) toi netvisor haetun tuotteen laskupohjalle uutena omana rivinään. Nyt se tekee niin, että tämä uusi tuote joka olisi pitänyt lisätä laskulle menee ja korvaa laskupohjan 1.rivillä olleen tuotteen. Smiley Sad

Ja se mitä meinaan sillä että rajaa listaus ei toimi on se, että lisäämässäsi kuvassa tuoteryhmät näkyvät hienosti. Minulla taas tulee valkoinen ikkuna jossa ei ole mitään tekstiä. Tämää tekee mahdottomaksi selata esim. Jonkin tietyn tuoteryhmän tuotteita pelkästään. Voit kuvitella, että on hieman vaikeata löytää oikeata tuotetta jos tuotenimeä ei muista täysin oikein. Ja olen kokeillut netvisoria jo kahdella eri selaimella ja kummassakaan tämä ei toiminut.

A

Aleksi Martikainen

21-04-2017 1:43 pm posted by Aleksi Martikainen

Tervehdys Netvisorin tuotekehityksestä,

Kiitos Toni suorasta palautteesta! Tarvitsemme juuri tällaista, jotta jatkossa kehittämämme ratkaisut tukevat paremmin käyttäjän arkea eivätkä aiheuta ylimääräistä päänvaivaa. Olemme lisänneet henkilöresursseja merkittävästä suunnittelutiimimme käyttäjälähtöisessä kehitys- ja suunnittelutyössä alkuvuoden aikana. Tulemme jatkossa kiinnittämään entistä enemmän huomiota paremman käyttökokemuksen ja helppokäyttöisyyden aikaansaamiseksi.

Olemme tehneet kovasti tutkimustyötä alkuvuoden aikana ja näillä näkymin pääsemme aloittamaan kesän aikana myyntilaskukäsittelyn uudistuksen ja sen kokonaan uudelleen koodaamisen. Projekti on yksi tämän vuoden suurimmista kehitysprojekteista. Tässä yhteydessä tulemme huomioimaan kaikki käyttäjiltä tulleet palautteet, jotta jatkossa laskuja olisi mukavampi ja helpompi käsitellä Netvisorissa.

Tuotelistausuudistuksessa toimme uusina ominaisuuksina muun muassa listauksen rajaamismahdollisuuden tuoteryhmällä ja oletusvarastolla. Nämä rajaukset toimivat vain valmista tulosjoukkoa vasten, kun järjestelmä on hakenut tulosjoukon tietokannasta, eli käyttäjä on painanut "Päivitä näkymä" -toimintoa. Mikäli valikon avaa ennen hakutoiminnon käyttämistä, ei liittymä löydä arvoja ja tällöin paikalla näkyy kuvaamasi valkoinen laatikko. Tämä on valitettava ominaisuus, joka tehtiin puhtaasti teknisistä syitä. Otamme tämänkin huomioon, kun seuraavan kerran kohdistamme kehitystoimenpiteitä tuotelistaukseen. Tässähän loogista on saada rajausmahdollisuus toimimaan ennen kuin käyttäjä hakee tulosjoukkoa tietokannasta. Tätä varten meidän pitää tehdä kysely tietokantaan aina, kun käyttäjä lataa tuotelistaussivun, jolloin tuoteryhmät ja oletusvarastotiedot voidaan hakea etukäteen valikkoon valittaviksi.

Tuotteiden poistaminen ei tällä hetkellä tosiaan ole mahdollista myöskään teknisistä syistä johtuen, mikäli tuotteesta on tehty myynti, osto- tai varastotapahtumia. Tapahtumat tarvitsevat toimiakseen tuotetiedot, jotta käyttäjä pääsee käsiksi ko. tapahtumaan. Poistamistoiminto poistaa tuotteen tietokannasta kokonaan, eikä siitä jää ns. backuppia erilliseen tietokantaan. Tällöin esimerkiksi laskun käsittely hajoaisi, jolla kyseinen tuote on ollut. Tulemme jatkossa tekemään tähän muutoksen, jotta tuotteesta tehdään poistaminen yhteydessä backup, jotta tapahtumakäsittely ei tästä kärsi. Tarkkaa aikataulua en valitettavasti voi tälle korjaukselle vielä antaa, mutta toteutamme sen niin pian kuin mahdollista.

Kiitos vielä kerran suorasta palautteesta!

Mukavaa viikonloppua!

Yst.terv.

Aleksi

Netvisor R&D

Login or Signup to post a comment