Start a new topic
A

Anonymous

Uusi käyttöliittymä: miten saan käsiteltyä parhaiten tiliöimättömät ostolaskut.

20-05-2016 11:05 am posted by Anonymous

Ennen pääsi tehtävälistan linkistä käsittelemään tiliöimättömät näytä vain tiliöimättömät. Nyt tiliöimättömät linkistä menee suoraan ostoreskontranäkymään. Siellä saa valittua kyllä että tiliöimättömät laskut avoimet sekä maksussa olevat, mutta kun klikkaa kaikki laskut käsittelyyn ei anna kaikkia kuitenkaan käsiteltäväksi koska maksussa olevat laskut ovat hyväksytty. Laskuluettelon kautta pääsee käsittelemään tiliöimättömät kyllä. Saataisiinko kotinäkymän tiliöimättömät linkistä ohjauksen suoraan laskuluettelonäkymään ja tiliöimättömät?


A

Anonymous

20-05-2016 12:50 pm posted by Anonymous

Samaa kritisoin minäkin, miksi piti tuo vanha hyväksi todettu systeemi poistaa, tuskin olisi ollut vaikea pitää vanhaa rakennetta voimassa. Kai kaikella on joku tarkoituksensa jota me kirjanpitäjät ja muut emme vaan ymmärrä.

A

Arto Muikku

30-06-2016 3:07 pm posted by Arto Muikku

Hei Hanna,

Kiitos palautteesta ja pahoittelut myöhäisestä vastauksesta. Tästä tuli paljon palautetta, asia otettiin käsittelyyn ja olemme nyt toteuttaneet muutoksen jossa kotinäkymän  tiliöimättömistä ohjataan jatkossa ostolaskuluetteloon oikealla rajauksella.

Olemme tehneet uuteen käyttöliittymään nyt useita parannuksia, mukaan lukien tämän. Julkaisemme Netvisoriin päivityksen heinäkuun aikana jolloin tämä(kin) ongelmaa teiltä poistuu.

A

Anonymous

18-11-2016 10:10 am posted by Anonymous

Hei,

Olen tähän asti käyttänyt vielä vanhaa liittymää, koska en ole löytänyt uudesta Tarkastettavat ostolaskut kohtaa sellaisenaan.

Eli Tarkastettavat ostolaskut vanhassa näkymässä pääsi helposti katsomaan onko asiakas hyväksynyt jo kaikki ko. kaudelle kuuluvat ostolaskut ja onko ne tiliöity.

Löytyykö jostan vastaavaa linkkiä uudesta näkymästä ?

A

Arto Muikku

18-11-2016 11:50 am posted by Arto Muikku

Hei,

Uudesta tiedotusnäkymästä Ostojen alta löytyy seuraavat:

Avoimet ostot ja tilisiirrot kertoo sekä eurot että kappalemäärät tiloittain. Oikeassa reunassa taas on samaa tietoa, mutta laskutasolla. Esimerkiksi Tiliöimättömät ostolaskut laatikkoon nousee laskut jotka odottaa tiliöintiä. Lisäksi päänäkymän Minulla käsittelyssä sisältää linkin "tarkastettavat ostolaskut", joka ohjaa ostoreskontranäkymään oikeilla rajauksilla.

Paraikaa on työnalla aloitusnäkymien muokattavuus. Jatkossa voit itse valita aloitusnäkymään haluamasi widgetit (esim. juuri ostoihin liittyvät) ilman, että tarvitsee mennä erikseen Ostot-aloitusnäkymän alle.

Login or Signup to post a comment