Start a new topic
A

Anonymous

Tulorekisteri, palkkalajin ansaintajakso

02-01-2019 1:00 pm posted by Anonymous

Hei,

 

kun asiakkaalla ei ole työajan kirjaus käytössä, vaan tuntiperusteiset kirjauslajit tallennetaan palkkajaksolle palkanlaskijan toimesta, tulee palkkalajin ansaintajaksoksi palkkajakson ensimmäinen päivä.

 

Vaikka palkkajakso olisi 2 viikkoa, kirjaantuu ja lähtee tulorekisteriin tieto, että kaikki 80h on tehty esim. 17.12.2018. Tämä tieto on virheellinen ja pitäisi korjata. On kovin haastavaa lähteä jokaisen lajin lisätietona oleva ansaintajakso poistamaan, vaan tämän voisi taustalle muuttaa toisin.

 

Voisitteko merkitä tämän niin, että palkkalajin ansaintajaksoa ei muodostu ollenkaan, jos ei ole se työajan kirjauskäytössä? Eli tietona ei tulisi mitään. Toinen vaihtoehto on toki se, että tietona olisi se valittu palkkajakso.

 

Tai että nämä tiedot voisi oletuksena merkitä kaikille samalla tavoin kuin palkanmaksupäivän ja tositteen päiväyksen.

 

Pikaisesti kehitettäväksi ja muutos tähän, kiitos!


R

Raisa Ruokonen

02-01-2019 2:50 pm posted by Raisa Ruokonen

Hei Kati!

 

Kiitos viestistäsi! Keräämme tulorekisterin alkuvaiheen käytöstä käyttäjiltä kokemuksia, ja teemme muutoksia niiden perusteella. 

 

Myös palkanlaskijan palkkaprosessissa kirjaama työaika muodostaa työajankirjauksen, joten kuvaamassasi tapauksessa ei voida käyttää kriteerinä sitä, että työajankirjaus ei olisi käytössä. Ansaintajakson voi halutessaan muokata käsin palkkalaskelman rivillä.

A

Anonymous

02-01-2019 2:57 pm posted by Anonymous

tiedän toki, että ansaintajakson pystyy muokkaamaan, mutta jos minulla on käsittelyssä noin 40 työntekijää ja heillä osalla jopa sen 10 eri kirjauslajia, en näe todellakaan mahdollisena sitä jatkuvaa ja aikaavievää klikkailua tämän takia. Sen voisi teknisesti hoitaa toisinkin.

 

Kun palkanlaskija tallentaa tunnit palkkaprosessissa, ei resurssinhallinta ole käytössä, vaan pelkästään palkanlaskentapalvelu, tätä tarkoitin, että "työajankirjaus ei ole käytössä".

 

A

Anonymous

03-01-2019 8:59 am posted by Anonymous

Myös täällä toivotaan tähän pikaista muutosta!

A

Anonymous

07-01-2019 3:24 pm posted by Anonymous

Muutos olisi hyvä tähän kohtaan...

 

 

 

Ehdotus väliaikaiseksi korjaukseksi:

Tähän voisi vaihtaa oletukseksi palkkalaskelman palkkajakson. Sitä voi sitten tarvittaessa käydä korjaamassa käsin.

A

Anonymous

14-01-2019 2:11 pm posted by Anonymous

Voisiko Netvisor ottaa tähän asiaan vielä kantaa?

Jos palkanlaskija ei ole missään vaiheessa ohjelmalle kertonut haluavansa sen ansaintajakson olevan

kirjauslajin mukana, niin miksi se sitten kulkee.

 

Tehkää tähän nyt jokin muutos, jota on useat pyytäneet ja ehdottaneet.

 

Perustiedoissa valinta "Ei ansaintajaksoja käytössä" /palkkajaksokohtainen valinta/ oletus että on palkkajakso.. tms. mutta tehkää tämä.

 

Tulorekisteriin on 10 vuoden korjausvelvollisuus virheistä, niin ei se voi olla niin, että ohjelmiston pakottamana tiedot menee väärin. Vai onko teillä aikaa lähteä ne korjaamaan? Minulla ei ole.

 

Pikainen muutos, eikö? kommentoikaa asiaa, kiitos.

R

Raisa Ruokonen

14-01-2019 4:05 pm posted by Raisa Ruokonen

Hei Kati!

 

Teemme muutoksen ansaintajakson muodostumiseen silloin, kun työaikatapahtumia syötetään "Tarkista valittujen palkkaperusteet" -näkymässä.  Oletuksena ansaintajaksoksi muodostuu palkkajakso, jolle tapahtumia kirjataan. Muutos tehdään tammikuussa.

Login or Signup to post a comment