Start a new topic
A

Anonymous

Laskujen maksut

12-02-2018 4:05 pm posted by Anonymous

Miten ostoreskontran näkymässä/ laskutiedoista näkee onko lasku mennyt maksatukseen? Tuleeko "Maksupalvelussa" merkintä vasta eräpäivän jälkeen? Laskunäkymässä "Vie maksatukseen" on ilmaisesti mahdollista klikata useampaankin kertaan, kun se pysyy vihreänä maksamisen jälkeenkin.


Laura Sainio

12-02-2018 5:03 pm posted by Laura Sainio

Hei Heikki!

Ostolasku siirtyy "Maksupalvelussa"-tilaan, kun lasku on viety maksuun ja sille on muodostunut maksuaineisto. Laskun voi viedä maksuun, vaikka sillä olisi jo ennestään maksusuorituksia: ei siis ole estetty laskun maksamista useammassa osassa tai uudelleenmaksua tilanteessa, jossa maksatus on epäonnistunut.

Mikäli laskulla on jo maksusuorituksia, aktivoituu "Avoimet ostolaskut" -näkymässä painike "Vie uudelleen maksuun" kertoen, että laskulla on jo maksusuorituksia. Mikäli laskulla on jo maksusuorituksia, ne vähennetään ehdotetusta "Maksetaan"-summasta.

Ostolaskunäkymän sarakkeista "Avoinna" ja "Maksettu" kannattaa valita näkyviin. "Avoinna"-linkistä voi porautua myös laskun toiminnoista löytyvään "Näytä maksut"-näkymään, ja Maksettu-sarake näyttää, paljonko laskun summasta on kirjattu reskontraan:

H

Heidi Stranden

13-02-2018 1:23 pm posted by Heidi Stranden

Ja kun lasku on veloitettu tililtä ja ko. ajan tiliote tulee pankista Netvisoriin, päivittyy laskun tilaksi maksettu. Samalla lasku poistuu myös Avoimet laskut näkymästä. Maksupalaute tulee Netvisoriin siis tiliotteen mukana, siksi lasku voi näkyä jo esim. verkkopankissa tililtä veloitettuna, vaikka se on vielä Netvisorissa avoimena ja maksupalvelussa.

A

Anonymous

15-02-2018 10:03 am posted by Anonymous

Moro,

Voisiko maksupalvelussa olevat laskut olla oman otsikkonsa alla avoimet laskut näkymässä? Hämäävää, kun näkyvät hyväksytyt -otsikon alla ja maksupalvelussa ollessaan eivät vaadi enää mitään toimenpiteitä toisin kuin hyväksytyt, mutta maksamattomat laskut.

Laura Sainio

15-02-2018 10:09 am posted by Laura Sainio

Hei Jari,

Saat maksupalvelussa olevat laskut omaan osioonsa, kun vaihdat ryhmittelyperusteeksi laskun tilan:

A

Anonymous

15-02-2018 10:15 am posted by Anonymous

Hei,

Kiitos vastauksesta. Kokeilin tuota, mutta näkymä on mielestäni erittäin sekava. Parempi, kun laskut ovat hyväksynnän tilan mukaan ryhmiteltynä.

Login or Signup to post a comment