Start a new topic
M

Minna Seistilä

Palkkalaskelman tulostus vain ensimmäisen sivun osalta ym.

12-11-2021 7:33 pm posted by Anonymous (Updated 03-11-2015 by Minna Seistilä)

Hei Marja,

Palkkalaskelman toiselle sivulle tulostuu Työajan kirjausnäkymän tiedot, eikä sen tulostumista voida valita käyttäjän toimesta, vaan tiedot tulostuvat aina kun Resurssienhallinta on käytössä.

Olemme vasta avanneet tänne Communityyn uuden Netvisor-tuoteideointi -osion, ja parannusehdotuksesi ovat juuri sellaisia, jotka sopisivat aiheeksi sinne. Joten käythän lisäämässä kehitysehdotuksesi Tuoteideointiin​, jossa muut Netvisor-käyttäjät voivat kommentoida ja antaa ääniä ehdotuksellesi! Lisääthän jokaisen idean omana kehitysehdotuksenaan, jotta niiden äänestäminen ja kommentoiminen on selkeämpää.

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 7:33 pm posted by Anonymous

Miten palkkalaskelmat saisi tulostettua siten, että yhdellä kertaa voisi tulostaa kaikkien palkansaajien pelkän ensimmäisen sivun?

Minusta se kakkossivu on ihan turha!

Toki tiedän, miten ensimmäisen sivun saan tulostettua yhden henkilön osalta ja yksi kerrallaan, mutta sekin on hitaan tuntuista!

 

Toinen hidastus on mielestäni se, että kun työntekijä perustetaan ja niitä tietoja syötetään, niin miksi ei jo siinä vaiheessa kysytä tyel/tyött.vak.maksun määräytymisperustetta

vaan se pitää muistaa erikseen laittaa, kun ensin on tallentanut ne muut perustiedot!

Sama koskee niitä muita sos.vakuutuksia, joihin palkansaaja pitää muistaa käydä sieltä tilityspisteiden kautta lisäämässä!

Tässä olisi mielestäni kehityksen paikka!!!

Login or Signup to post a comment