Start a new topic
A

Anonymous

Milloin saatte ostolaskuhyväksyntälistaan näkyviin "ostolaskun hyväksyjä"? Siis automaattisesti näkyviin henkilön nimi kuka hyväksyy ostolaskun. Tällöin laskun tarkastuksessa voisi kukin suoraan valita omat hyväksyttävät laskunsa. Vai saako nämä näkyviin

30-08-2016 2:42 pm posted by Anonymous

Milloin saatte ostolaskuhyväksyntälistaan näkyviin "ostolaskun hyväksyjä"? Siis automaattisesti näkyviin henkilön nimi kuka hyväksyy ostolaskun. Tällöin laskun tarkastuksessa voisi kukin suoraan valita omat hyväksyttävät laskunsa. Vai saako nämä näkyviin esim. laskun lisätieto tai viesti sarakkeeseen?


A

Anonymous

30-08-2016 4:36 pm posted by Anonymous

Moi Jaakko,

Tarkoitatko avoimien ostolaskujen listausta? Siinä on vasemmassa laidassa "Näytä sarakkeet" -nappi josta voi valita näkyviin laskulle merkatut asiatarkastajat ja hyväksyjät. Muista painaa "Päivitä valinnat" -nappia sarakevalinnan jälkeen niin näkymä päivittyy.

Vai oliko mielessäsi jokin toinen listaus?

- Kari

H

Heidi Stranden

30-08-2016 7:48 pm posted by Heidi Stranden

Lisäyksenä vielä Karin vastaukseen, että käyttäjä voi määritellä Avoimet ostolaskut -näkymän sarakkeiden lisäksi Lisäksi näytä vain -valinnoista Minulle kohdistetut laskut. Tässäkin valinnan jälkeen Päivitetään valinnat, jotta muutokset tulevat voimaan. Järjestelmä muistaa käyttäjän tekemät määritykset ja seuraavalla kerralla näkymään tultaessa valinnat ovat jo kohdillaan.

Eli vielä kuvana:

Käyttäjälle voidaan Myynti- ja ostoreskontrien oikeuksissa myös määritellä, että hän näkee vain käyttäjälle kohdistetut ostolasku asiatarkastuksen ja hyväksynnän osalta. Näin käyttäjällä ei ole edes mahdollisuutta asiatarkastaa ja/tai hyväksyä sellaista ostolaskua, joka ei ole kierrätetty hänelle. Tämä rajoittaa myös ostolaskujen näkemistä luettelossa ja muussa oston raportoinnissa, ts. käyttäjä ei voi katsella kuin itse asiatarkastamiaan ja/tai hyväksymiään ostolaskuja.

Oikeudet käyttäjälle voi määritellä yrityksen pääkäyttäjä tai käyttäjähallitsija.

Login or Signup to post a comment