Start a new topic
A

Anonymous

Täsmäytysnäkymä, näytä työkalut/pdf

29-06-2017 9:17 am posted by Anonymous

Tästä näkymästä ei saa minkäänlaista tulostusta tai pdf-versiota, onko unohtunut tehdä? Ainakin minulla herjaa, että ei voi muodostaa pdf-versiota, miksi? Asiakkaalla on edellisen tilitoimiston jäljiltä reskontrat niin sekaisin, että olisi kiva saada tilanteesta jonkinlainen printti tai pdf-talteen. Tarkoitan siis sitä näyttöä joka avautuu työkalujen takaa, esim. ne myyntilaskut, joita ei ole linkitetty laskuun tai suoritukseen.

1 Comment

M

Markus Anttonen

Visma

29-06-2017 6:40 pm posted by Markus Anttonen

Moi

Tähän ei ole suoraan tehty pdf tulostetta. Mutta sen saa kyllä tehtyä pienen mutkan kautta.

Ota näkymä halutulta ajalta, paina sitten printerin kuvaa ja klikkaa linkkiä selaimella katseltava muoto.

Sitten laita niistä työkaluista haluttu kohdat näkyviin. Sitten tämän voi tulostaa selaimen tulostamisen kautta. Esim Firefoxissa tiedosto ja tulosta.

Tämä tekee siitä paperi tulosteen.

Halutessaan tässä kohtaa voidaan vielä valita että tiedosto ei tulostetakaan paperille vaan pdf tiedostona. Tämä tallentaa tietokoneelle siitä pdf -tiedoston haluttuun paikkaan ja sen voi sitten avata. Eli valitaan tulostimen sijaan esim. Microsoft print to PDF, jolloin tulostettaessa muodostetaankin pdf tiedosto.

Alla esimerkki eräästä testiyrityksestä tämän osalta. Eli jos tarkoitit tuota, että pitäisi saada pdf tiedostoon näkymään noiden rattaiden takana olivien tapahtumien määrä.

täsmäytys.jpg

Login or Signup to post a comment